20 Jaar Lang Nefit Mijdrecht

Een klant uit Mijdrecht had 20 jaar geleden een Nefit Turbo cv-ketel bij G.J. van Zijtveld gekocht en 20 jaar lang laten onderhouden. Dat is ook wel te zien, (zie foto) want voor elke onderhoudsbeurt is er een sticker geplakt. In die 20 jaar is er veel veranderd, het bedrijf is namelijk 10 jaar geleden overgenomen door de zoon van G.J. van Zijtveld, Alexander van Zijtveld en de ketels zijn ook verbeterd in al die jaren. Het werd tijd voor een nieuwe Cv-ketel en hij heeft weer voor een Nefit Cv-ketel gekozen. Tim Hopman onze cv ketel specialist heeft de oude Nefit Cv-ketel vervangen voor een nieuwe Nefit Cv-ketel.

Nefit Turbo Mijdrecht

Meneer had de Nefit Turbo HR, die is nu ook niet meer te koop. De HR ketels van Nefit waren indertijd de zuinigste en de schoonst mogelijke ketel met een Hoog Rendement. Ze dachten toen al aan een schoner milieu en een lage gasrekening. Nefit heeft ook de meeste ervaring en de hoogste kwaliteit. Nefit bracht als eerste ter wereld de Hoog Rendement-ketel op de markt. Daarmee zette Nefit de trend voor duurzame warmteoplossingen. Sinds de introductie van de allereerste Hoog Rendement cv-ketel in 1980 is Nefit uitgegroeid tot het bekendste merk van cv-ketels. Inmiddels is Nefit al meer dan dertig jaar het meest verkochte merk HR ketels. De geschiedenis van het bedrijf gaat echter meer dan 100 jaar terug.

Nefit TrendLine Mijdrecht

Meneer heeft na de oude betrouwbare Nefit Turbo weer voor het merk Nefit gekozen. Een Nefit TrendLine CW 5 in combinatie met een Nefit Moduline easy. De Nefit TrendLine CW5 is klaar voor de toekomst, want vanaf 2015 moeten verwarmingsketels voldoen aan strengere Europese regelgeving. De TrendLine loopt hierop vooruit met Eco-Design. De Low Energy pomp met A- label levert bovendien tot 800,= euro besparing op. TrendLine garandeert verder probleemloze omschakeling naar toekomstige gassamenstellingen. Klaar voor biogas en de uitbreiding met duurzame energie. Ook is de TrendLine de eerste van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels waarbij gebruik is gemaakt van superieure lastechnieken uit de lucht- en ruimtevaart. De voordelen daarvan zijn een Hoger Rendement, optimale zekerheid en een lange levensduur. Zo kan hij er weer 20 jaar tegenaan.

Nieuwe cv ketel nefit

Nefit Moduline Easy

Nefit Easy is de meest bekroonde slimme thermostaat van Nederland. Een stijlvol Design dat past in elk interieur en ook nog eens super eenvoudig te bedienen. Dat is makkelijk (Easy). Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates. Zo blijft u altijd op de hoogte.

Meer info over Mijdrecht

Mijdrecht is een dorp en behoort tot de gemeente De Ronde Venen. Onder deze gemeente vallen de plaatsen Vinkeveen, Wilnis, Mijdrecht, De Hoef, Amstelhoek, Waverveen en Abcoude. In Mijdrecht heb je een klein winkelcentrum en diverse eetgelegenheden. Rendez Vous is een van de afspraak punten waar je lekker kan borrelen of eten. Dat zit vlak op het gemeenteplein waar ook veel evenementen worden gehouden zoals Koningsdag, Culinaire Venen en nog vele andere gezellige avonden. Op het plein staan nu ook de marktkramen elke donderdag.