De perfecte temperatuur
en ventilatie voor uw ruimte.

Elke ruimte is anders. Wij leveren en installeren voor u de juiste
Airconditioning

De installatiespecialisten

Van Zijtveld is uw installateur voor alle seizoenen. In de winter zorgen wij voor een aangename warmte door het plaatsen van een hoogwaardige cv-ketel en of warmtepomp en in de zomer zorgen wij voor een heerlijke verkoeling door de installatie van een airco of ventilatiesystemen (klimaatbeheersing). We werken zowel voor particulieren (voornamelijk in de regio Vinkeveen, Mijdrecht, Ronde Venen, Wilnis, Aalsmeer, Uithoorn, Ouderkerk, Amstelveen, Amsterdam) als voor groot-zakelijke opdrachtgevers (in heel Nederland).

Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het installatiewerk van sanitair en badkamers.

Onze medewerkers beschikken over de juiste opleidingen en certificaten, waaronder het belangrijke CO-keurmerk, waardoor u verzekerd bent van een excellente uitvoering van de werkzaamheden. Verder werken we met kwalitatief hoogstaande materialen en producten.

OVER VAN ZIJTVELD WERKEN BIJ VAN ZIJTVELD

Home

Het perfecte leefklimaat in jouw woning of gebouw

Wil je wonen en werken in de juiste temperatuur en een klimaatomgeving volgens de meest recente energienormen en mogelijkheden? Wij regelen dat! 
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij helpen je graag met alle wensen en vragen!

Wat u kunt verwachten

Bij Van Zijtveld geen geklungel. Wij werken volgens de strakke richtlijnen en normeringen van diverse technische instanties. Wij willen en kunnen u daardoor vooraf goed uitleggen wat u van ons kunt verwachten. Het is per slot van rekening is het uw apparatuur en uw omgevingsklimaat waar u nog jarenlang plezier van wilt hebben.
Kijk hiernaast even naar de manier waarop we werken op speciale momenten in het proces. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.  Vragen staat u altijd vrij.  
 

ALLES OVER ONZE WERKWIJZE

  • Koeltechnisch montage volgens voorschriften STEK
  • Testen van de installatie
  • Vastleggen van de meetgegevens in een oplever rapport
  • Bediening instructies infrarood afstandbediening
  • Technisch montage volgens voorschriften STEK en UNETO
  • Testen van de installatie
  • Vastleggen van de meetgegevens in een opleverrapport
  • Bediening instructies infrarood afstandbediening
We zijn een gecertificeerd bedrijf en geven overeenkomstige garanties op al ons installatiewerk. We nemen de geleverde installaties met plezier op in ons onderhoudsplan om ze vakkundig te checken en te beheren. Daarmee heeft u de zekerheid van goed apparatuur en van een duurzaam aangenaam woon- werk- en leefklimaat.