Heb jij in Amsterdam interesse in een airconditioning?

Bij Van Zijtveld kun je een airco kopen met een uitstekende kwaliteit en tegen een scherpe prijs . Onze airco's zijn topmerken, duurzaam, betrouwbaar en stil. Elk model heeft een uitstekend energielabel en is dus uiteindelijk een gunstige investering. Koop en installeer jouw airco bij Van Zijtveld, de regionale installatiespecialist voor een airco Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, de Ronde Venen, Mijdrecht, Wilnis, Uithoorn, Aalsmeer,  Ouderkerk, Leiden en Haarlem, ook voor airco onderhoud. 

Levering

Wij zijn erkend dealer van diverse beproefde A-merken airco's als Daikin, Fuji en Kaysun. Heeft u andere wensen? U kunt ook dan profiteren van onze scherpe leverprijzen.

Installatie

Na een advies op maat voor de juiste airco installeren we deze volgens de juiste normen. Zo bent u gegarandeerd van een goed product dat aangebracht is door een erkende installateur.

Onderhoud

Eenmaal vakkundig geinstalleerd is ook het periodiek onderhoud van uw airco in goede handen bij Van Zijveld, inclusief onze 24 uursservice. 

Garantie

Op alle door ons gemonteerde en geinstalleerde airo's geven wij 2 jaar volledige garantie. Dat geeft een extra comfortabel gevoel.

​​​​​​​Wil jij een airco installatie in de regio Amsterdam-Mijdrecht-Hoofddorp?

Wil jij een airco kopen en airco installatie in Amsterdam, Amstelveen, Mijdrecht, Uithoorn of Hoofddorp?  Van Zijtveld in Mijdrecht is jouw regionale, ervaren en deskundig airco installateur.  Je kunt daarom het plaatsen van een airco met een gerust hart toevertrouwen aan de aircospecialist Van Zijtveld.