Airco buitenunit zwart spuiten. Chique uitstraling op het dak

Airco buitenunit zwart spuiten. Alles is mogelijk. De airco uit het zicht of het laten shinen op het dak in uw gewenste kleur. Tegenwoordig is alles mogelijk. De airco binnenunits kunnen in de desbetreffende kleur van uw muur. Er zijn verschillende modellen te verkrijgen. Er is altijd wel een stijl of kleur die bij u past. Deze airconditioning staat in ieder geval chique op het dak te shinen. 

Airco buitenunit zwart spuiten

Als u ons volgt dan weet u dat wij onze airco's in alle kleuren van de regenboog kunnen overspuiten. Doe is gek en Spuit de airconditioner op de kinderkamer in een of badman kleuren. 

Tegenwoordig is alles mogelijk. De eigenaren van deze mooie zwarte buitenunit is zwart. Dat vonden zij een mooie chique uitstraling. Deze buitenunit is zo kant en klaar te bestellen. 

Zou u een andere kleur willen die beter bij het pand of het huis past dan is dat uiteraard mogelijk. 

Airco buitenunit zwart spuiten

Iets anders dan andere

De meeste mensen bestellen de standaard airco units. Omdat het ons aangeleerd is om niet te veel op te vallen of doe maar normaal dan doe je gek genoeg. 

Daarom vind ik het super leuk als mensen een beetje buiten de het boekje denken en gaan voor een airco in hun favoriete kleur. Al vroeg werd ons aangeleerd om binnen de lijntjes te kleuren. Maar soms is het leuker om daar buiten te kleuren en voor een kleur te kiezen die matcht met de wand, het plafond, het huis of het bedrijfspand. 

Kleuren specialist

De enige kleur die ik niet mooi vind en dat is ook eigenlijk geen kleur. Dat is de kleur wit. Bij ons in huis zou je dan ook geen wit tegenkomen. Nou ja het toilet is bij ons wit, maar zelfs die had ik liever zwart gehad. Dus als we ooit een airco zouden plaatsen dan zou het ook in de kleur van de muur komen.