Heb jij in Buitenveldert interesse in een airconditioning?

Bij Van Zijtveld bieden we airconditioners van hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Onze selectie bestaat uit gerenommeerde, duurzame, betrouwbare en geluidsarme merken. Elk aangeboden model is voorzien van een superieur energielabel, wat het een voordelige keuze voor de lange termijn maakt. Voor de aankoop en installatie van jouw airco ben je bij Van Zijtveld aan het juiste adres, jouw lokale expert in airconditioning voor Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, de Ronde Venen, Mijdrecht, Wilnis, Uithoorn, Aalsmeer, Ouderkerk en Haarlem, inclusief service en onderhoud van airco's.. 

Levering

Wij zijn erkend dealer van diverse beproefde A-merken airco's als Daikin, Fuji en Kaysun. Heeft u andere wensen? U kunt ook dan profiteren van onze scherpe leverprijzen.

Installatie

Na een advies op maat voor de juiste airco installeren we deze volgens de juiste normen. Zo bent u gegarandeerd van een goed product dat aangebracht is door een erkende installateur.

Onderhoud

Eenmaal vakkundig geinstalleerd is ook het periodiek onderhoud van uw airco in goede handen bij Van Zijveld, inclusief onze 24 uursservice. 

Garantie

Op alle door ons gemonteerde en geinstalleerde airo's geven wij 2 jaar volledige garantie. Dat geeft een extra comfortabel gevoel.

​​​​​​​Wil jij een airco installatie in de regio Amsterdam-Mijdrecht-Hoofddorp?

Overweeg je een airco in de regio Amsterdam, Buitenveldert, Amstelveen, Mijdrecht of Hoofddorp?  Van Zijtveld in Mijdrecht is jouw regionale, ervaren en deskundig airco installateur.  Je kunt daarom het plaatsen van een airco met een gerust hart toevertrouwen aan de aircospecialist Van Zijtveld.