Heb jij interesse in een airconditioner installeren?

Bij Van Zijtveld zijn airco's te koop met een uitstekende kwaliteit en scherpe prijs . De airco's zijn duurzaam, betrouwbaar en stil. Elk model heeft een uitstekend energielabel en is dus uiteindelijk een gunstige investering. Koop en installeer jouw airco bij Van Zijtveld, de regionale installatiespecialist in de Ronde Venen, Mijdrecht, Wilnis, Uithoorn, Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk, Leiden en Haarlem.

Levering

Wij zijn erkend dealer van diverse beproefde A-merken airco's als Daikin, Fuji en Kaysun. Heeft u andere wensen? U kunt ook dan profiteren van onze scherpe leverprijzen.

Installatie

Na een advies op maat voor de juiste airco installeren we deze volgens de juiste normen. Zo bent u gegarandeerd van een goed product dat aangebracht is door een erkende installateur.

Onderhoud

Eenmaal vakkundig geinstalleerd is ook het periodiek onderhoud van uw airco in goede handen bij Van Zijveld, inclusief onze 24 uursservice. 

Garantie

Op alle door ons gemonteerde en geinstalleerde airo's geven wij 2 jaar volledige garantie. Dat geeft een extra comfortabel gevoel.

​​​​​​​Wil jij een airco installatie in de regio Mijdrecht- Amsterdam-Hoofddorp?

Wil jij een airco installatie in Mijdrecht, Uithoorn, Aalsmeer, Amstelveen of Hoofddorp? Of wil jij een airco laten plaatsen Amsterdam? Van Zijtveld in Mijdrecht is jouw regionale, ervaren en deskundig airco installateur. 
Je kunt jouw keuze om een airco laten plaatsen met een gerust hart aan de aircospecialist Van Zijtveld toevertrouwen.