Airco kopen: De klanten aan het woord - De Installatie Specialisten

Airco kopen? Twijfelt u om een airco te kopen. U bent niet de enige. De laatste tijd is het zo heet dat het echt een must is om een airconditioning aan te schaffen. In de auto's van tegenwoordig zit het er nu bijna standaard in. Bij ons op kantoor of in de slaapkamer is de airco ook niet meer weg te denken. Wij hebben onze klanten gevraagd hoe tevreden ze zijn met hun airconditioning.

Airco kopen: Wij zeggen doen

Wij hebben onze airco twee jaar geleden aangeschaft. Het was zo heet op onze woonboot, dat we bijna uit ons bed dreven van het zweet. We konden moeilijk uit bed komen, door de gebroken nachten. Via Via zijn we bij de installatie specialisten terecht gekomen. We hebben ons laten informeren en na enige twijfel hebben we de knoop door gehakt. We doen het. Het was binnen een dag geregeld. Alles is netjes achtergelaten en we slapen weer heerlijk. En tot onze verbazing hebben we hem best vaak aan. Onze twijfel was dan ook hoe vaak gebruik je het nou. Nou vaak dus. Wij zeggen doen. airco kopen Daikin  

Voor de energiekosten hoef je het niet te laten

Onze airco gaat nu een jaar mee. We hielden ons hart vast voor de energierekening, maar we kregen ondanks dat we onze airconditioning vaak aan hebben staan nog 150 euro terug van ons energie bedrijf. Dus voor de energiekosten hoef je het niet te laten.  

Echt een uitkomst met dat warme weer

Mijn vrouw zei als er hier een airco tegen de wand aankomt, dan ben ik weg. Uiteindelijk hebben we de airco laten spuiten in de muurkleur. En het buitendeel hebben we zwart laten spuiten. Dat vonden we samen een goede oplossing. Heel fijn dat er is mee gedacht, want we kunnen hem niet meer missen. Echt een uitkomst met dat warme weer.  

Airco kopen; ja of nee?

Het is natuurlijk geheel aan jou of je een airco aanschaft, maar als er twijfel is over;
  • de energierekening,
  • of is het wel nodig voor die paar warme dagen in het jaar,
  • en hoe komt het er dan uit te zien?
Op al deze vragen hebben wij een oplossing. Zodat u een airconditioning op maat heeft die aan al u wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak naar 0297 285158.