Airco winnaar uit Mijdrecht krijgt eindelijk verkoeling

Als eerste willen we u bedanken voor de leuke reacties en het massaal delen van onze airco-win-actie. In het filmpje op onze Facebook pagina hebben wij de winnaar bekend gemaakt. De Airco winnaar uit Mijdrecht krijgt eindelijk verkoeling in huis. En bent u benieuwd hoe dat achter de schermen te werk gaat? Lees dan verder.

Airco winnaar feliciteren

Net als alle andere airco opnames gaat Alexander nadat we gegeten hebben langs bij de klant. En dit keer was ik mee. De winnares deed de deur voor ons open, omdat we de grote prijs nog even niet mee konden nemen, hadden we alvast een leuk boeketje voor haar meegenomen. Echica woont nog bij haar ouders en heeft een jonger zusje. Ze heeft de prijs voor haar vader gewonnen, want die was tenslotte jarig op de dag van de prijsuitreiking. We kregen wat te drinken en Alexander vertelt ondertussen wat ze precies gewonnen hebben.

airco winnaar mijdrecht van Zijtveld

Airco winnaar krijgt Daikin airco

Het gezin uit Mijdrecht heeft een Daikin FTX25J3inclusief standaard plaatsing gewonnen. De Airco is energiezuinig en fluister stil in gebruik. Wij hebben hem zelf ook en hij staat de hele nacht aan als het warm is. Normaal word ik wakker van elk geluid, maar deze airco is zo stil dat ik heerlijk kan slapen. Door zijn vormgeving is het ook een elegant en sjiek apparaat.

Wat houdt een standaardplaatsing in?

Een standaard plaatsing heeft te maken met:
 • Airconditioning volgens opgave
 • Leidingset maximaal 5 meter
 • Airco buitendeel geplaatst op kunststof opstel balken, op grond of plat dak
 • Leiding-goot wit of ivoor inbegrepen maximaal 5 meter
 • Werkschakelaar
 • Condens afvoer op natuurlijke wijze
 • Sparing (een gat) (exclusief sparingen in beton of verdiepingsvloeren)
 • Stek koppelingen
 • Montage in 1 dagdeel

Wat we van u verwachten:

 • Werkplek goed bereikbaar (geen hoogwerker of kraan nodig voor het plaatsen)
 • Elektrische geaarde voeding direct bij te plaatsen binnen- of buitendeel 23OV 16A

Het liefst wil het gezin dat de airco het hele huis koelt, maar helaas werkt dat niet zo. Deze airco is geschikt voor koelen van ruimtes van 80M3 tot 110M3. Het gezin woont in een drive-inwoning, dat zou dus betekenen dat de koele lucht naar beneden gaat en alleen de beneden verdieping dan koel is. De airco komt daarom nu op de slaapkamer.

En dan nu het technische gedeelte

Nooit geweten dat er zoveel bij komt kijken om een airco te plaatsen. Overal moet aan gedacht worden, van stroom voorziening tot betonboring. Het mooiste zou zijn als we de airco op het dak kunnen plaatsen, maar helaas moet er dan een hoogwerker aan te pas komen en extra leidingwerk. En dat gaat natuurlijk in de papieren lopen. Alexander wil dat we zoveel mogelijk standaard kunnen plaatsten, om het gezin niet op kosten te jagen. Als we de buitenunit op het balkon plaatsen moet er een elektra kabel naar het balkon getrokken worden. Daarvoor is Gerben van Zijtveld ingeschakeld, de neef van Alexander. Al met al komen er toch extra werkzaamheden bij. Het gezin heeft dus iets om over na te denken, maar ze hebben er straks wel jaren lang plezier van.

Daikin airco winnaar

Afspraak maken airconditioner plaatsen

Als alle wensen en kosten zijn door genomen, is het tijd om de airconditioner te plaatsen. Alina, onze secretaresse, maakt dan een afspraak met u. Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op. Bent u benieuwd hoe dit afloopt? Hou ons dan in de gaten op Facebook.