Airconditioner als vloermodel; Heerlijke comfortabel slapen in Amstelveen

Een airconditioner als vloermodel, wat lijkt op een radiator, maar koelt als een airco. Die oplossing is geïnstalleerd bij een stel in Amstelveen. Wil je weten hoe hun ervaring was? Lees dan verder.

Verschillende soorten airconditioners

Er zijn verschillende soorten airconditioners. Voor elke ruimte is er wel een opmaat gemaakte oplossing. We willen allemaal comfortabel slapen. Goed slapen is echt zo belangrijk voor je gestel en herstel. Soms neem ik een goede nachtrust voor lief, maar na een paar nachten slecht slapen, verlang ik echt naar een goede nachtrust. Zo verlangde een stel uit Amstelveen ook naar een oplossing voor hun slaapkamer. Doordat het Samen hebben we voor een goede oplossing gekozen. De keuze is een airconditioner als vloermodel, dat was de perfecte match voor hun slaapkamer.  

Buitendeel vloermodel

Airconditioner als vloermodel

Het stel uit Amstelveen wilde graag een airconditioner op de slaapkamer. Via mond op mond reclame kwamen ze bij de installatie specialisten terecht. Ze vroegen Van Zijtveld de installatie specialisten om advies. Want door de warme nachten, kwamen ze niet tot een goede nachtrust. 

Ze hadden al een vermoede dat een wand airconditioner niet kon, dus vroegen ze om een plafondmodel. Alexander wilde graag even langskomen om een goede indruk te krijgen van de situatie. Een plafondmodel zou zonde zijn van de oude constructies in het plafond. Dus is er gekozen voor een airconditioner als vloermodel. 

Er was een mooie gepaste oplossing tussen de twee deuren. Zo bleef alles mooi in eenheid en het lijkt alsof het er altijd al heeft gezeten. De foto's spreken voor zich. Het is een mooi tafereel geworden en het belangrijkste de slaapkamer is nu heerlijk comfortabel.

Vloermodel airco

Erg blij met de airconditioner 

De klant aan het woord: Wij zijn erg blij met de airco. Het was in een middag geïnstalleerd en alles is netjes achtergelaten. We zijn blij met het resultaat. En vooral de heerlijke comfortabele nachten.