Airconditioner black or white. Airco in jouw favo kleur

Airconditioner black or white. Airconditioner, airconditioner aan de wand, welke airconditioner is het mooiste van het land. Hoe gaaf is het dat je gewoon in elke gewenste kleur je airconditioner kan spuiten. 

Iets aan de muur, wat maakt het uit

Sommige mensen maakt het niets uit iets meer of minder aan de muur. Een schilderij, een spiegel of fotolijsten. Hang er maar bij. Helaas ben ik daar anders in. Wij hebben eigenlijk niks aan de muur, terwijl het altijd wel gezellig is om iets aan de muur te hebben hangen. 

Geen idee waar dat vandaan komt. Persoonlijk denk ik, dat het komt, omdat ik alles ook wel snel weer zat ben en dan later spijt heb dat ik een gat in de muur heb geboord. 

Heb jij dat ook? Er zullen heus meer mensen zijn die wat meer op de details letten en denken kan die airco niet in de kleur van mijn muur?

Airconditioner black or white 

Heb jij een zwarte of een witte muur. Je kan tegenwoordig je airconditioner helemaal pimpen in jou favo kleur. Voor welke airconditioner zou jij kiezen? Waarvoor zou jij gaan op een zwarte muur? Een airconditioner black or white. 

Laat jij je airconditioner juist opvallen? Door contrast en kies je juist een zwarte airco op een witte muur of anderso, een witte airco op een zwarte muur. 

Iedereen heeft een andere smaak. Zoveel mensen, zoveel wensen. 

airconditioner wit

Zelfde kleur geeft rust

Wil je meer rust in je interieur. Dan zou ik kiezen om de airconditioner in dezelfde kleur als de muur te gebruiken. We kunnen een airconditioner in elke rall kleur laten spuiten.

En een zwarte airco is zelfs kant en klaar te bestellen.

airconditioner zwart

Gaaf om te zien 

In Vinkeveen hebben we een witte en zwarte airconditioner geïnstalleerd. De zwarte airconditioner valt helemaal weg op de zwarte muur. Heel gaaf om te zien. 

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met de installatie specialisten van Zijtveld