Airconditioner de toekomst? steeds meer mensen kopen een airco

Is een airconditioner de toekomst? Steeds meer mensen schaffen een Airconditioner aan. In Amstelveen komt er steeds meer vraag naar een airconditioner.

Klimaat veranderd

De hitte golf in ons land, doet ons beseffen dat we niet echt gemaakt zijn voor extreme warmte. We koelen ons af met water of we schaffen een airconditioner aan. En slapen in de hitte vinden we al helemaal niks. 

Airconditioner de Toekomst?

Veel kantoorpanden, winkels en verzorgingshuizen kunnen de airconditioner niet meer weg denken. Zo zijn er ook heel veel particulieren die in huis een airco aan de wand hebben hangen. In slaapkamers beginnen de meeste mensen met een airco, maar steeds vaker gaan we ook overstag om een airco-unit in de woonkamer te plaatsen. 

Koelen en verwarmen

Zo kan een airconditioner niet alleen zorgen voor verkoeling, maar ook ons huis verwarmen. Nu alles elektrisch word, zoals de voorlopers van ons vervoermiddelen. Zou dan de airconditioner de toekomst zijn van de klimaatregelaar in huis?

airconditioner de toekomst

Airconditioner veilig

Er wordt veel gespeculeerd of een airconditioner wel goed is voor onze gezondheid of op langere termijn voor het klimaat. Natuurlijke koudemiddelen worden ontworpen om zo te voldoen aan een beter milieu. En de airconditioner word ook steeds energiezuiniger. Als bedrijf gebruiken we alleen de A++ energielabels en ook gebruiken we de nieuwste koudemiddelen die er op de markt zijn en bijdragen aan een beter klimaat.

Airconditioner en gezondheid

Een airconditioner filtert de lucht. Het is wel van belang dat u een airconditioner zo nu en dan onderhoud. Na een bepaalde tijd word een airconditioner vuil. Van Zijtveld heeft een apparaat die de airconditioner grondig kan schoonmaken. Zodat de lucht die de airco uit blaast schoon blijft.

Ook hebben wij de regel om de airco uit te doen als je slaapt. Kinderdagverblijven volgen deze regel ook. Dat is namelijk beter. Sommige mensen worden verkouden of krijgen stijve-nek-klachten als ze in de airco slapen.