Airconditioner in Amstelveen. In de slaapkamer tussen de vlinders

Airconditioner in Amstelveen tussen de vlinders. Vorige week vertelde ik dat je ook met een airconditioner kan verwarmen. De meeste mensen weten dat wel, maar er zijn ook heel veel mensen, als ze aan een airconditioner denken dat het alleen voor verkoeling zorgt. Dit keer waren we in Amstelveen.

Airconditioner in Amstelveen

In Mijdrecht weet iedereen wel een beetje wie Van Zijtveld De installatie specialisten zijn. Ze rijden in zwarte busjes met opvallende rode letter Van Zijtveld de installatie specialisten.

We worden nu ook steeds meer ontdekt in Amstelveen. Dus mocht je ons zien rijden in Amstelveen zwaai dan even. Dat vinden we wel gezellig.

Airconditioner in de slaapkamer

Tegenwoordig is een airconditioner in de slaapkamer niet meer weg te denken. Bij ons in ieder geval niet. Het is heerlijk koel in de zomer. En als je de vloerverwarming een handje wilt helpen in de slaapkamer, dan is het heel snel comfortabel in de winter.

Al moet ik zeggen dat mijn voorkeur echt naar een fris en koud bed gaat. Toen ik op mezelf woonde had ik het raam meestal open voor een frisse slaapkamer. Tegenwoordig mag ik geen raam meer openzetten om te luchten, omdat ons huis zo goed geventileerd is dat het door middel van techniek allemaal met één druk op de knop geregeld kan worden.

Airconditioner tussen de vlinders

We hebben in Amstelveen een mooie compacte airconditioner geplaatst. Het is voor de slaapkamer om het lekker te kunnen koelen. Want voordat je het weet staan die hete zwoele zomer avonden weer voor de deur, dus de aanvragen stromen al weer binnen.

En dan ga je het met een raam openzetten niet redden.Ook is de kans dan groter op muggen in je slaapkamer. En wat heb je nou liever een airco aan de muur tussen de vlinders of het gezoem van een mug boven je hoofd met alle nare bijwerkingen (muggenbulten) van dien.

Airconditioner in Amstelveen

Wil je ook een airconditioner?

Wil je ook een airconditioner? Ben je aan het twijfelen of heb je nog vragen. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.