Airconditioner in de kleur van de muur. Luxe slaapkamer

Airconditioner in de kleur van de muur. Het kan allemaal tegenwoordig. Wij werken samen met een bedrijf die dat voor ons doet. Normaal spuiten zij auto's en boten in jouw favoriete kleur, maar voor ons spuiten ze ook de airconditioners.  

Airconditioner in de kleur van de muur

Wilt u dat de airconditioner niet te veel opvalt of wilt u juist wel dat ie eruit springt van kijk mij shinen aan de wand? 

De standaard witte kleur airconditioning hoeft allang niet meer. Vele gingen u voor en spoten de airconditioner in de kleur van de muur. 

Van woning tot bedrijfspand

Van woning tot bedrijfspand. Airconditioners zijn er in verschillende types en uitvoeringen. We begrijpen dat het in een woning minder hoeft op te vallen, maar in de gym kan het best stoer ogen om een te gekke kleur te kiezen voor een airconditioner. 

Knal rood of zwart bijvoorbeeld. Om de airco is even lekker op te laten vallen. 

Luxe slaapkamer in Vinkeveen

In deze luxe slaapkamer hebben we de kleur old linen gebruikt. Dat was wel even een zoektocht om de juiste rall kleur te vinden. Maar het is gelukt. De old linen van pure and original paint is niet te verkrijgen op terpentine basis. En dat was wel van belang om hem strak te kunnen laten overspuiten. 

Dus heeft Jaap die voor ons de airco spuit de verfkleur zelf gemengd en dat is goed gelukt. Ze hebben de kleur na kunnen maken. Op basis van terpentine. Dat spuit makkelijker en blijft ook mooier zitten, dan op water basis.

Nu matcht de airconditioner uitstekend met de muur en is de airco niet meer zo opzichtig of aanwezig in de slaapkamer. Precies hoe meneer en mevrouw het wilde. 

airconditioner in kleur van de muur

Meer informatie

Heeft advies nodig bij het uitzoeken van de juiste kleur airco. Onze kleuren specialiste van tijdloos interieur helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste match.