Airconditioner in een kinderkamer; Dat is een koele kinderkamer...

In Amstelveen hebben we een airconditioner in een  kinderkamer mogen plaatsen. Dat is een koele kinderkamer geworden. Die zal lekker slapen in de hete nachten. 

Airconditioner in een kinderkamer

Bij een gezin, net aan de rand van Amstelveen hebben wij een airconditioner mogen plaatsen. Het ging om een kinderkamer met een super mooi uitzicht over de weilanden. 

De zomer is in aantocht

De dagen worden langer. De zomer is in aantocht. Dat worden weer warme lange nachten. Niet alleen in de zomer is het warm en heet, maar de lente die kan er af en toe ook wat van. En zelfs in het najaar kan het nog behoorlijk warm zijn.

Tijd voor verkoeling

Dit gezin was vorig jaar al bij ons voor een aanvraag, maar waren na de zomer pas aan de beurt. Ze hadden toen besloten om het maar te laten gaan. Maar nu was het tijd voor verkoeling. Die slapeloze nachten zijn nu verleden tijd. 

Koele Kinderkamer

James heeft nu een heerlijke koele kinderkamer. Dus na een lange dag buitenspelen kan hij heerlijk slapen in een comfortabel klimaat. Hij vindt de afstandbediening nog het interessants. Maar daar mag hij van zijn ouders nog niet aankomen. 

Stille Airconditoiner

Deze stille airconditioner kan gerust de hele nacht aan. Hij filters daarbij ook nog goed en is dus ook geschikt voor hooikoorts. Ik en mijn zoon hebben ook altijd verschrikkelijke hooikoorts. Maar sinds de airco hebben we daar echt veel minder last van. Zo heb je een heerlijke rustige nachtrust en kan je er de volgende dag weer fris en fruitig tegen aan. 

Contact met de installatie specialisten 

Bent u na dit verhaal ook geïnteresseerd en heeft u vragen of het wel kan en hoe het allemaal werkt, dan bent u altijd welkom om ons te bellen en dan plannen wij voor een afspraak in. Alexander komt dan bij u thuis om al u vragen en wensen te beantwoorden.