Airconditioner installeren op kinderkamer. In Vinkeveen

Airconditioner installeren op kinderkamer. Deze jongeman uit Vinkeveen kan weer heerlijk slapen. Een heerlijke koele kamer is een must voor deze zomer.

Zomer-Tijd

Doordat het zolang licht is, slapen de meeste kinderen veel later dan normaal. Althans dat is bij ons wel herkenbaar. Als de kamers dan ook nog warm en broeierig zijn, kan je de klok er op gelijk zetten dat ze voor 22.00 uur nog liggen te spoken. 

airconditioner installeren op kinderkamer

 

Airconditioner installeren op kinderkamer

Dit scenario was ook bij een familie in Vinkeveen en besloten om een airconditioner te installeren op de kinderkamer van hun zoontje. Hij vond het fantastisch om airco-specialist Barry aan het werk te zien. De airconditioner installeren op kinderkamer was een lastig klusje, omdat de bedrading door de elektromonteur kort was gemonteerd. Maar Barry heeft hem strak langs de wand gekregen. 

S'avonds vertelde de jongeman aan zijn ouders dat hij ook maar al te graag airco-specialist wil worden. 

Werken met je handen

Wij kunnen altijd wel handige jongens gebruiken en hebben daarom ook een onwijs gave stage-plek waar we jonge enthousiaste jongens alle geheimen van ons vak willen leren. Ook is er altijd plek voor installateurs die bij ons aan de slag willen. Met je handen werken beloond.

  • Je maakt mensen blij.
  • Je komt overal.
  • Elke werkdag is anders.
  • We hebben grote en kleine klussen.
  • Er is veel variatie.
  • En er is genoeg te doen, dus je hoeft je nooit te vervelen. 

Wil je meer informatie 

Wil je meer informatie na het lezen van de Blog? Heb je interesse in een airconditioner. Voor jezelf of misschien wil je ook wel een airco op de kinderkamer, zodat jij weer van de zomer-avonden kan genieten. 

Of heb je interesse in een nieuwe uitdaging om bij ons te werken? Schroom dan niet om een contact met ons op te nemen. 

We staan klaar voor al u vragen. Neem gerust contact met ons op. Een van onze secretaresses zal u doorverbinden met de kantoor de desbetreffende medewerker. 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van een airconditioner, dan komen we graag bij u thuis.