Airconditioner installeren. Zwarte buitenunit en witte binnenunit.

Airconditioner installeren in Vinkeveen. Mevrouw wilde een zwarte buitenunit en een witte binnenunit, want dat vond ze mooi bij de omgeving en ruimte passen. Ze is blij met haar keuze en geniet van de comfortabele temperatuur op zolder. 

De perfecte details 

Laats was ik bij vrienden op bezoek die hun huis handen laten verbouwen en de details die hun hadden verwerkt door het hele huis was fenomenaal. Van stopcontacten tot en met het hang en sluitwerk. 

Alles was tot in de puntjes bedacht. Ik weet niet of het iets is wat we meer in deze tijd doen of dat het altijd al in ons heeft gezeten? Of dat het wordt aangewakkerd door alle instawaardige plaatjes die we voorbij zien komen op socialmedia.

En we dat daardoor ook in onze eigen omgeving willen voortzetten. Dat we alles perfect willen. Uren struinen, swipen en liken op Pinterest. Voor de perfecte plaatjes en dat in je eigen leefomgeving verwezenlijken is een droom voor vele geworden. 

Airconditioner installeren in Vinkeveen

Zo wilde mevrouw van Leersum dat ook. Zelfs buiten op het dak waar niemand haar buitenunit zou zien moest zwart. En binnen wilde ze de airco wit, want dat matcht mooi met haar witte muur. 

Airconditioner installeren

De buitenunit is van Daikin en is tegenwoordig in het zwart te bestellen. Onze eerste zwarte buitenunit die we hebben verkocht was aan iemand in Amsterdam. Die hebben we toentertijd nog zwart laten spuiten door onze spuiter. 

Amsterdam loopt altijd voor op zijn tijd. Toen ik nog in Amsterdam woonde en werkte liep ik ook altijd een halfjaar op de mode en trends vooruit. Waar iedereen me eerst voor gek verklaarde. Hadden de meeste uiteindelijk na een paar maanden zelf ook. 

Luister naar je hart, je weet dat het de juiste beslissing is als jij je er rustig bij voelt 

Soms is het wel overweldigend al die keuzes en ideeën. En kunnen we aan ons zelf twijfelen. Als iemand bijvoorbeeld, niet zo reageert als je zou willen dat diegene reageert. Maar ik geef je één tip; Volg je hart. Jij moet er mee leven en als jij je er rustig bij voelt weet je dat het de juiste beslissing is. 

Bij De installatie specialisten is zijn alle ideeën welkom. De installatie specialisten denken in oplossingen en waarderen het als iemand out of the box denkt.