Airconditioner in kleur. Tijdloos interieur verteld

Een airconditioner in kleur. Lees wat Interieur styliste van Tijdloos-Interieur voor briljant idee heeft voor alle dames en heren die een airconditioning aan de muur minder fraai vinden.

Airconditioner aan de muur

Als interieur styliste vind ik een airconditioning niet het aller mooiste item in huis. Verteld Sharon van Tijdloos interieur. Het was dan ook een flinke discussie samen met mijn man. Hij wilde graag een airconditioning. En ik niet. Hij zei dat het warm zou worden op zolder en in de slaapkamer. Ik dacht nou dan maar warm. Ik wil echt niet zo'n airco aan de muur. 

Niet één airconditioning

De man van Sharon wilde niet één airconditioning, maar drie. De meeste mensen van tegenwoordig kiezen voor meerdere airco's in huis. Dan zijn ze gelijk voorzien van een comfortabel huis. Met een airconditioning kan je namelijk koelen en verwarmen. 

Veel woningen hebben problemen om sommige ruimtes op de juiste temperatuur te krijgen. Dan is een airconditioner wel de makkelijkste oplossing. Zo kan je alle ruimtes apart regelen in een comfortabele temperatuur.

Airconditioner in kleur

Uiteindelijk naar veel discussies hebben we een compromis gesloten. De airco's mochten uiteindelijk besteld worden, maar wel in kleur. Als interieur styliste moet je toch vaak compromissen sluiten en in oplossingen denken. 

Zelf hou ik van geklakte muren, want dat geeft zo'n robuust en authentieke sfeer. Dus ik dacht als we dat ook met de airco doen dan is ons probleem samen opgelost. 

airco in kleur

Het eindresultaat is heel mooi geworden. Op één van de slaapkamers is voor een andere kleur airco gekozen. Sharon wist niet zeker of die ene muur in de zelfde kleur zou blijfen. Van de overige kamers wist ik het wel zeker en is de airco in dezelfde kleur als de muur gespoten. Een airconditioner in de zelfde kleur van de muur geeft rust. 

 

Blij met de airco

Uiteindelijk is Sharon toch heel blij met de airco. Afgelopen zomer was het toch wel erg warm in de slaapkamer. En een airconditioner in kleur was wel een briljant idee.