Heb je interesse in een airconditioner kopen?

Bij Van Zijtveld zijn airco's te koop met een uitstekende kwaliteit en scherpe prijs . De airco's zijn duurzaam, betrouwbaar en stil. Elk model heeft een uitstekend energielabel en is dus uiteindelijk een gunstige investering. Koop jouw airco bij Van Zijtveld, de regionale installatiespecialist in de Ronde Venen, Mijdrecht, Wilnis, Uithoorn, Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk, Leiden en Haarlem.

Levering

Wij zijn erkend dealer van diverse beproefde A-merken airco's als Daikin, Fuji en Kaysun. Heeft u andere wensen? U kunt ook dan profiteren van onze scherpe leverprijzen.

Installatie

Na een advies op maat voor de juiste airco, installeren we deze volgens de juiste normen. Zo bent u gegarandeerd van een goed product dat aangebracht is door een erkende installateur.

Onderhoud

Eenmaal vakkundig geinstalleerd is ook het periodiek onderhoud van uw airco in goede handen bij Van Zijveld, inclusief onze 24 uursservice. 

Garantie

Op alle door ons gemonteerde en geinstalleerde airo's geven wij 2 jaar volledige garantie. Dat geeft een extra comfortabel gevoel.

Van Zijtveld: voor een airco die perfect past bij jouw woning en wensen

Het kan nuttig zijn om alle bovenstaande aspecten te overwegen bij het maken van een keuze voor het airconditioner kopen. Het inwinnen van deskundig advies bij airco specialist Van Zijtveld in Mijdrecht kan je absoluut helpen om al deze technische aspecten volledig te begrijpen en zo de beste airconditioning kopen die voor vele jaren voldoet aan jouw behoeften en wensen.