Airconditioner met ombouw. Drie buitenunits in de tuin

Airconditioner met ombouw. Het kan allemaal. Voor elk project maken we een mooi plan op maat. Zo ook bij dit mooie project. 

Airconditioner met ombouw

Ergens in Nederland hebben we een heel mooi project mogen maken. In drie verschillende ruimtes moest er een airconditioner komen. 

De heer des huizes wilde het liefst geen buitenunit aan zijn gevel of aan het huis. 

Dus hebben we de koppen bij elkaar gestoken en kwamen we uit in de tuin. Ondergronds konden we de bedrading kwijt. De drie buiten units konden daar mooi naast elkaar staan. 

Ook dat vond de Heer des huizes een goed idee, maar er miste nog wat. Drie van drie van die buitenunits in ze tuin vond hij het zelfde als zijn containers. Daar had hij ook een hele mooi ombouw voor laten maken. 

Dus kwam Alexander met het idee om ook voor de buitenunits van Daikin een ombouw te laten maken. Dus werd het een airconditioner met ombouw. 

 

airconditioner met ombouw

Airconditioners in de tuin

De tuin moest alleen wel een stukje op de schop, maar ook dat hebben we netjes achtergelaten. 

De ombouw hebben we op maat laten maken en is gespoten in de gekozen kleur dit het echtpaar graag wilde. 

Het eind resultaat is een chique geheel geworden. 

Communiceren vinden wij belangrijk 

We hebben voor het project wel een aantal weken contact gehad, voordat we aan de gang gingen. We vinden het belangrijk dat alles goed gecommuniceerd is naar de klant toe en dat beide partijen niet voor verrassingen komen te staan.  

Ze wilde heel graag airconditioners in huis. Het plan waar de drie buitenunits geplaatst zouden worden daar hebben we samen een mooie oplossing voor gevonden. 

Het werd de tuin. Met een beetje passen en meten hebben de buitenunits naast elkaar een mooi plekje gekregen. 

Er is zelfs grind om heen gelegd om het nog op het plaatje compleet te krijgen.