Airconditioner spuiten in uw gewenste kleur

Wij van Van Zijtveld zeggen: Breng wat meer kleur in je leven met een ….uh... airco! 
Een airconditioner in jouw gewenst kleur spuiten? Dat kan geregeld worden! Want waarom zouden deze coole apparaten altijd in hetzelfde saaie wit moeten zijn? Het is toch geen saaie koelkast? 
Stel je voor dat je je airco kunt aanpassen aan je persoonlijke stijl en interieur -  en daarbij een statement wilt maken? Zeker de buitenunit aan jouw gevel kan met een juist kleurtje een stuk minder opvallen of andersom: juist een bijpassend design item worden. 
Ja, je hebt het goed gelezen, het is tijd om je airconditioner te pimpen en een vleugje levendigheid eraan toe te voegen!

Airconditioner in kleur spuiten

Sinds een aantal jaar is hier best veel vraag naar bij Van Zijtveld. Elk interieur is natuurlijk weer anders en zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom kunnen we de airco in alle RAL kleuren overspuiten. Zodat de airconditioner nog minder opvalt. . airco spuiten

Airco buitenunit: van saai naar sprankelend of juist naar onzichtbaar

Als je een airconditioner aanschaft, dan krijg je er meestal ook een buitendeel bij. Beide units kunnen in de gewenste kleur gespoten worden. En vooral de buitenunit kan daar behoorlijk van opknappen. Laten we eerlijk zijn, conventionele airconditioners zijn functioneel, hebben een goed design maar zijn qua kleur niet bepaald opwindend. Gelukkig kunnen wij de apparaten omtoveren in pronkstukken. Het is namelijk mogelijk om jouw airco in bijna elke gewenste kleur te spuiten. Of je nu van gedurfde tinten houdt of liever kiest voor subtiele pastels, er is een hele wereld van mogelijkheden om je airco aan te passen aan jouw persoonlijke smaak. Wil je de binnen-unit in de muurkleur, maar het buitendeel in de kleur zwart, net als de schutting? Dat is allemaal mogelijk bij Van Zijtveld.  

Airco spuiten? Denken in mogelijkheden

Van Zijtveld gebruikt professionele partijen om jouw airco in exact de juiste RAL-kleur te spuiten. Dat kost extra, maar je krijgt dan wel precies wat je wilt in een hoogwaardige afwerking. Je hebt er letterlijk dus geen omkijken naar en krijgt wel het beste resultaat aan de muur.  
Wil je het toch zelf doen dan  zijn hier enkele stappen om in gedachten te houden, voordat je enthousiast naar de dichtstbijzijnde verfwinkel rent.
1.    Veiligheid voorop: Hoewel het spuiten van je airco een leuke DIY-activiteit kan zijn, is het belangrijk om veiligheidsmaatregelen te nemen. Zorg voor voldoende ventilatie, beschermende kleding en draag een masker om dampen in te ademen 
2.    Voorbereiding: Verwijder alle onderdelen die je niet wilt beschilderen en reinig de airco grondig om een glad en vetvrij oppervlak te garanderen.
3.    Kwaliteit van de verf: Gebruik hoogwaardige primers en verf die geschikt is voor het kunststof materiaal van je airco. Dit zorgt voor een professionele afwerking.
4.    Laag voor laag: Breng meerdere dunne lagen verf aan om druipen en ongelijkmatige dekking te voorkomen.
5.    Droogtijd: Geef elke laag voldoende tijd om te drogen voordat je de volgende aanbrengt. Geduld is hier belangrijk voor een gladde afwerking.
6.    Afwerking: Zodra de verf droog is, kun je een transparante beschermlaag aanbrengen om je nieuwe kleur te beschermen tegen slijtage en verkleuring.
airconditioner spuiten buitendeel 

Airco spuiten in jouw kleur is een uniek statement

Of je nu een gewaagde kleur wilt kiezen die direct de aandacht trekt, of liever een subtielere tint wilt die naadloos opgaat in je interieur of exterieur, het personaliseren van je airco is een geweldige manier om je ruimte echt jouw eigen te maken. Dus waarom zou je genoegen nemen met een standaard witte airco buitenunit als je een levendig statement kunt maken dat je gevoel voor kleur weerspiegelt?
Duik in de wereld van coole kleuren en geef je airconditioner een welverdiende make-over. Zo hebben we recent een airco op kleur gespoten in Amsterdam in stijl met het hekwerk van het balkon. Lees er hier ook meer over: https://www.zijtveldbv.nl/airco-gespoten-en-geplaatst-in-amsterdam/
Een ander voorbeeld lees je op: https://www.zijtveldbv.nl/airco-buitenunit-zwart-spuiten
 

Interesse in een airco in eigen kleur? Neem dan contact met ons op.

We denken graag in mogelijkheden en de gepaste oplossing voor jouw wensen. Wil jij jouw airconditioning in een andere kleur laten spuiten? Dat kan. Bel even tijdens kantooruren naar 0297 285158. Of mail ons naar info@zijtveldbv.nl