Airconditioner spuiten in uw gewenste kleur

Airconditioner spuiten in uw gewenste kleur? Dat kan. Ik ben niet de enige die geen witte muren in huis heeft. Wit is sowieso niet mijn kleur. Ja behalve voor mijn trouwjurk dan. Althans dat is nog een verrassing. Alexander en ik gaan in mei 2020 hopelijk elkaar het ja-woord geven, maar een huis bouwen en drie kleine kinderen maken het ons soms best lastig. Maar goed daarvoor was je dit niet aan het lezen. Een airconditioner spuiten, dat kan geregeld worden.

Airconditioner spuiten

Sinds een aantal jaar is hier best veel vraag naar. Elk interieur is natuurlijk weer anders en zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom kunnen we de airco in alle RAL kleuren overspuiten. Zodat de airconditioner nog minder opvalt. airco spuiten

Diy (Do it yourself)

Ooit maar dan ook ooit zou ik zo graag mijn eigen winkel willen en mensen advies willen geven om het thuis nog gezelliger te maken. Heb een paar jaar geleden al een klein beginnetje gemaakt. Daardoor heb ik een hal opgeknapt, zodat ik mijn droom kon verwezenlijken. Heb bij De Installatie Specialisten twee airconditioners aangeschaft, zo kan ik mijn winkel koelen en verwarmen. En heb toentertijd kalkverf van carte colori op de wanden aangebracht en dacht ik schilder die airco's gewoon in dezelf kleur. do it yourself airco schilderen Zo gezegd zo gedaan en heb de airconditioners met de hand geschilderd. Eerst een multiprimer gebruikt in de kleur van de muur en daarna met muurverf overgeschilderd. De airco's vallen zo niet meer op en horen gewoon bij het interieur. Nog steeds ben ik er blij mee. Soms moet je gewoon ook een beetje durven.

Airco buitendeel

Als je een airconditioner aanschaft, dan krijg je er ook een buitendeel bij. Het ligt er natuurlijk een beetje aan hoeveel capaciteit je nodig hebt, maar daar weet Alexander alles van. Hij komt dan bij je langs en bespreekt met jou wat je wensen zijn. Zo krijgt hij een beetje een beeld welk type airco het beste bij je past. Meestal heb je dan een binnen- en een buiten-unit nodig. Beide units kunnen in de gewenste kleur gespoten worden. Wil je de binnen-unit in de muurkleur, maar het buitendeel in het zwart, net als de zwarte schutting? Dat is allemaal mogelijk. airconditioner spuiten buitendeel In Amsterdam hebben we een buitendeel zwart gespoten en daar heb ik ook een Blog over geschreven.

Denk in mogelijkheden

We denken graag in mogelijkheden en de gepaste oplossing voor uw wensen. Wilt u het in een andere kleur laten spuiten? Dat kan. Of wilt u liever zelf experimenteren dat mag ook. Zou u meer informatie willen na het lezen van de blog. Dat kan ook. Bel dan even tijdens kantooruren naar 0297 285158. Of mail ons naar info@zijtveldbv.nl