Airconditioner verstoppen? Stel uit Amstelveen bedenkt goede oplossing

Airconditioner verstoppen? Het stel uit Amstelveen wilde heel graag een airconditioning, maar wilde dat het buitendeel van de airconditioner zo min mogelijk opviel. Lees hier verder wat voor goede ideeën en oplossingen je hebt om je airconditioner te verstoppen.   

Graag een airco, maar niet in het zicht

We willen een airconditioner, maar liever niet in het zicht. Dat was de uitdaging, dat een jong stel, uit Amstelveen, op Alexander, zijn bureau legde. 

Alexander gaat graag met je in gesprek over de mogelijkheden bij jou thuis. Hij komt langs en hij bekijkt samen met jouw de situatie. Hoeveel capaciteit je nodig hebt. En natuurlijk of je het zo comfortabel mogelijk krijgt bij jou thuis. 

Liefst komt ie in de namiddag of in de avond bij je langs. Na een drukke dag klussen. Rijdt Alexander altijd gelijk door naar een afspraak. Hij lust geen koffie, dus meestal neemt hij een glas water van je aan. In Amstelveen kwam hij aan bij de woning van een jong stel.

Dit keer was er vooral één brandende vraag; "We willen graag een airco, maar niet in en zicht".

Brainstormen na een gesprek 

Na een gesprek bij jouw thuis. Rijdt Alexander meestal gelijk naar huis. Daar kan hij negen van de tien keer gelijk aan tafel om een warme prak mee te eten. 

De volgende dag maakt hij een prijsopgave en neemt nog even wat met je door. Soms moet er extra leidingwerk komen of andere handelingen zoals elektra die aangesloten moet worden. 

En nu had hij natuurlijk ook een andere missie. Hoe valt het buitendeel het minste op. Na een klein beetje brainstormen en overleg kwam hij met de volgende ideeën. We kunnen het buitendeel: 

  • in dezelfde kleur spuiten als de gevel
  • verstoppen achter struiken
  • installeren in een ombouw
  • monteren op de minst zichtbare gevel

Airconditioner verstoppen

Voor elk probleem is er meestal wel een oplossing. De airco kon niet achter struiken, maar we gaan hem verstoppen achter de plantenbak. 

airco verstoppen

 

En het buitendeel spuiten vonden ze ook een goed idee, althans dat was nu niet nodig voor het buitendeel, omdat je hem toch niet zou zijn. Dus het spuitwerk is voor nu achterwegen gelaten, wel hebben we een wit gootje gebruikt op de witte gevel zodat je echt zo min mogelijk ziet.   

Twijfel je ook om een airconditioner te laten installeren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want we komen graag de mogelijkheden met je bespreken.