Airconditioners en thuiswerken is een goede combinatie

Sinds we allemaal thuiswerken is de vraag naar airconditioning groot. Daarom airconditioners en thuiswerken een goede combinatie. In Amstelveen hebben we een aantal thuiswerkers voorzien van een airconditioner.

Veel thuis

Tegenwoordig is thuiswerken het nieuwe normaal. Sommige mensen vinden het fijn, want zo kunnen ze lekker bij het gezin zijn en hun eigen tijd indelen. Andere vinden het weer helemaal niks en missen hun sociale contacten.

Doordat we nu zoveel thuis zitten, laten we toch onze wensen die thuis hebben waarmaken, zoals de badkamer renoveren of de wens voor een airco gaan we toch maar doen. 

Eèn twee of zelfs drie airconditioners

In elke kamer een airconditioner? We horen het steeds vaker. Eèn op de zolder, slaapkamer en toch ook op onze nieuwe ingerichte werkkamer. Want tja als we zoveel thuis zijn, dan willen we het daar toch ook lekker hebben. 

Airconditioners en thuiswerken is een goede combinatie 

Dus ons nieuwe motto is airconditioners en thuiswerken is een goede combinatie. In Amstelveen hebben we al heel veel thuiswerkers voorzien van een airco. Onze geweldige split-buiten-unit van daikin leent zich erg goed om op èen buitendeel meerdere binnendelen te installeren.

Nu we toch minder op vakantie, uit of nog naar het werk gaan. Maken we het thuis zo comfortabel mogelijk.

Thuiswerk-gezin blij met airconditioners

Dit gezin uit Amstelveen is erg blij met hun koele thuiswerkplek.

"We hebben een airconditioner in onze slaapkamer genomen en éen op onze thuiswerkplek. We hebben hem al meer aan, dan we hadden verwacht.

Thuiswerken en airconditioners

Door ons platte dak is het al gauw warm. Nu we de airconditioners hebben kunnen we de temperatuur veel beter regelen. Na lange tijd dubben of we het wel of niet zouden doen, hadden we het eigenlijk al vijf jaar eerder moeten doen. 

We wilde het buitendeel niet in het zicht, dus die kon op het dak. Met één buitendeel en twee binnen delen konden ze het via het dak installeren. Ook vonden we het apparaat erg stil. 

Wij zijn erg blij met onze aankoop."