Airconditioners in een kinderdagverblijf. Kindergarden Amsterdam

Airco's in kleur voor Kindergarden Amsterdam

Kindergarden is een kinderdagverblijf-concept, dat muziekles tot en met babymassages aanbiedt. Wij hebben al veel installaties mogen realiseren voor diverse vestigingen van Kindergarden.

airconditioners in een kinderdagverblijf

Airconditioners in een kinderdagverblijf

Kindergarden vestigt zich altijd in een heel mooi pand. Het zijn meestal oude panden, waar veel aan gerenoveerd en geïsoleerd moet worden. Eenmaal gedaan, dan kiezen we voor een airconditioner om het goed en efficient te verwarmen.

airconditioners in een kinderdagverblijf

Multi split en single split: buiten-unit in kleur

Onlangs hebben we een aantal airconditioners geplaatst, geinstalleerd op drie buitenunits. Sommige airconditioners konden op dezelfde unit: een multi split, en voor twee airco binnenunits was een buitenunit nodig: een single split. Het is erg mooi geworden al zeg ik het zelf. De buitenunits zijn in dezelfde RAL-kleur gespoten als het hekwerk en zodoende is het een mooi geheel geworden.

Interesse in een airco in kleur?

Heb je ook interesse gekregen in een gespoten airconditioner voor thuis of op de werkvloer. Je kunt ons altijd bellen voor een afspraak. Zodat we langs kunnen komt om een plan te maken. We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar onder kantoortijden.