Airconditioners in een kinderdagverblijf. Kindergarden Amsterdam

Airconditioners in een kinderdagverblijf geplaatst in Amsterdam. Kindergarden is een fantastisch concept. Als je ergens je kinderen met een gerust hart kan achterlaten is dat Kindergarden wel.

Kindergarden 

Dit is het Kinderdagverblijf, dat muziekles tot en met babymassages aanbied.

Ik weet nog goed dat Alexander en ik, zochten naar een kinderdagverblijf in De Gemeente De Ronde Venen.

airconditioners in een kinderdagverblijf

Wij hebben al veel installaties mogen realiseren voor Kindergarden, dus Alexander was toen eigenlijk al verpest. Daardoor konden we eigenlijk geen een kinderdagverblijf vinden, die kon tippen aan Kindergarden, dus hebben we voor de ouderwetse manier gekozen. Alexander werken en ik ben thuis gebleven bij de kinderen. Maar als wij een Kindergarden in de buurt hadden, weet ik zeker, dat het allemaal heel anders was gelopen en dan was ik zeker blijven werken.

Airconditioners in een kinderdagverblijf

Kindergarden vestigt altijd in een heel mooi pand. Het zijn meestal hele oude panden, waar veel aan gerenoveerd moet worden. Door het pand goed en efficiënt te kunnen verwarmen of koelen, kiezen we tegenwoordig snel voor een airconditioner. 

airconditioners in een kinderdagverblijf

Multi split en single split

We hebben een aantal airconditioners geplaatst in het pand. Die zijn geinstalleerd op drie buitenunits. Sommige airconditioners konden op dezelfde unit dat noem je dan een multi split en voor twee airco binnendelen hadden we, maar een buitenunit nodig en dat noem je dan een single split. Het is erg mooi geworden al zeg ik het zelf. De buitenunits zijn in dezelfde kleur gespoten als het hekwerk. Zodoende is het een mooi geheel geworden. 

Intresse

Heb je ook interesse gekregen in een gespoten airconditioner voor thuis of op de werkvloer. Je kunt ons altijd bellen voor een afspraak. Zodat we langs kunnen komt om een plan te maken. We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar onder kantoortijden.

Onze secretaresse zal u dan te woord staan en u wensen doornemen.