Airconditioners wegwerken Van Zijtveld is er goed in. Amstelveen

Trots zijn we op ons huis. En voordat we zonnepanelen of airconditioners op onze daken en gevels plaatsen of hangen. Hebben we alle voor- en nadelen zorgvuldig overwogen. Het buitendeel van een airco willen we dan ook zo goed mogelijk uit het zicht. Van Zijtveld is goed in airconditioners wegwerken. 

Airconditioners aanschaffen

Eerst komen we bij u langs en hebben we het over welke ruimtes u een comfortabel klimaat wilt creëren. Sommige willen het hele huis verkoelen  en of verwarmen. Andere alleen een kantoor ruimte of slaapkamer.

Het ligt er maar net aan of hoe groot de ruimtes zijn. Hoeveel het budget is en wat je er aan wilt besteden. Wij hebben zelf in elke nok waar het snel warmer word een airconditioner hangen. 

Als we die alle drie aan zouden zetten en de deuren tegen elkaar openzetten is het hele huis koel. Zelfs de slaapkamers die geen airco hebben zijn dan comfortabel om in te slapen op een hete zomer dag. De ramen en buitendeuren moeten dan wel dicht blijven anders raak je de kou kwijt. 

airco gootje wegwerken

 

Airconditioners wegwerken 

Als we eenmaal weten wat jou wensen zijn. Dan kunnen we verder borduren. Er komt namelijk ook een buitendeel buiten. In dit geval hebben we twee buitendelen geplaatst. De airconditioners hebben we goed weg gewerkt. 

De bedrading hebben we van boven naar beneden verstopt in een gootje, net onder de dakgoot. Vandaar uit gaat het langs de regenpijp naar beneden zodat het gootje het minst opvalt. Het huis is wit dus de gootjes zijn nauwelijks te zien. Barry heeft er echt weer knap werk van gemaakt. 

Hij heeft het gootje langs de regenpijp gemonteerd en vandaar uit helemaal langs de beschoeiing zodat je het niet ziet en daar hebben we de twee buitendelen geplaatst die nauwelijks te zien zijn achter de bosjes. 

Buitendeel wegwerken amstelveen

Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn 

Wil je ook weten wat de mogelijkheden bij jou zijn? Maak dan een afspraak om alles te bespreken.