Airconditioning geplaatst op een onopvallende plek

De installatie specialisten hebben een airconditioning geplaatst op een onopvallende plek. En het buitendeel is ook geheel uit het zicht. Mevrouw en meneer vinden het een fantastische investering. 

Televisie kijken op de slaapkamer

De slaapkamer is nu zo comfortabel, dat mevrouw en meneer nu tegenwoordig televisie kijken op de slaapkamer. Inplaats van in de woonkamer. 

Samen liggen ze dan alvast op bed in hun koele slaapkamer, want beneden in de woonkamer is het niet te harde zegt mevrouw. 'Ik bederf gewoon in de woonkamer.' Meneer lacht en beaamt het verhaal van mevrouw de Haan. 

Airconditioning geplaatst op een onopvallende plek 

Er was lang over nagedacht voordat mevrouw en meneer uiteindelijk het besluit name om een airconditioning aan te schaffen. Waar moet de airco hangen en wat moet het kosten.

Uiteindelijk is de airconditioning geplaatst op een onopvallende plek. En hadden ze flink gespaard om deze fantastische investering te verwezenlijken. En tot op de dag van vandaag zijn ze er maar wat blij mee.

De airconditioning hangt onder de trap 

Als je de slaapkamer binnenkomt is er midden in de slaapkamer een trap naar de bovenste verdieping. Daar onder die trap is de airco geplaatst. Zodat je hem niet ziet als je binnenkomt, maar ook niet als je op bed ligt. Dat was de grootste wens van mevrouw. 

airconditioning op een onopvallende plek

Achteraf had mevrouw de airconditioning ook graag in de muur kleur willen laten spuiten en misschien gaat ze dat als nog doen. Het gaat uiteindelijk alleen maar om de kap van de airconditioner die word overgespoten en die is er makkelijk vanaf te monteren. 

Geïnteresseerd in een airconditioner

Bent u na het lezen van de Blog ook geïnteresseerd in een airconditioner. Wij zijn er voor al uw vragen en adviseren u graag welk type airconditioner het beste bij uw situatie past. Maak een afspraak met een van onze secretaresses.