Airconditioning hoeveel kost het? En waar kan ik opletten?

Airconditioning hoeveel kost het en waar moet ik opletten? Een Airconditioning aanschaffen kan kostbaar zijn. Maar het is helemaal kostbaar als het een miskoop is. Hier lees je waar je op kan letten met het aanschaffen van een airconditioner. 

Airconditioning hoeveel kost het?

Een goede airconditioning en daarmee bedoel ik een airco van goede kwaliteit ligt rond de 1500 en 4500 euro. Je hebt verschillende soorten modellen de wand modellen zijn de minst kostbare modellen. 

Daarnaast heb je nog vloermodellen en plafondmodellen. De vloer modellen beginnen rond de 2600 euro. En de plafondmodellen hebben een startprijs van 2700 euro. 

Vloermodel airco

Ergens anders zou je ze vast goedkoper kunnen kopen, maar let wel goed op waar je de airco aanschaft. Want als je het ergens goedkoper kan aanschaffen, wil dat nog niet gelijk zeggen dat het ook goed gebeurt.

Waar kan ik op letten bij het aanschaffen van een airconditioner?

Waar je voor al op moet letten is of een bedrijf een gespecialiseerd bedrijf is. Hebben ze bevoordeeld F-gassen verordening. Ik zie je al fronsen terwijl dit leest. F-gassen verordening is een Europese regelgeving en gelden in heel Europa. Als koeltechnisch bedrijf heb je met verschillende regelgeving te maken. Afhankelijk van het soort werkzaamheden dat wordt verricht en het type installaties. 

Het geeft namelijk ook aan hoe, door wie en hoe vaak onderhoud en reparaties moeten worden uitgevoerd. 

Dus koop je het bij een bedrijf die gespecialiseerd is en je nog verder helpt dan de hoek. Of is het een bedrijf die je garantie geeft tot aan de hoek en niet meer te bereiken is als er wat mis gaat. 

Als  je verschillende offertes aanvraagt let dan ook op of ze alle punten wel meerekenen en je later niet voor verrassingen komt te staan.

Van Zijtveld De Installatie Specialisten Mijdrecht

Iedereen vind zijn eigen bedrijf natuurlijk beter dan de ander. Maar wat Van Zijtveld de installatie specialisten nou zo speciaal maakt. Is dat ze altijd met een oplossing komen. En er is goede service voor en achteraf.

Daarnaast is het wel eens voorgevallen dat van Zijtveld het slordige werk van een ander op moest lossen. Want dan heeft een ander installatiebureau het af laten weten. Zo is er een keer gevraagd door een bouwbedrijf of we de leidingen opnieuw wilde trekken van een nieuwbouw woning. Zelfs de aannemer was ten einde raad en vroeg ons om ernaar te kijken.  

Van Zijtveld de installatie specialisten is servicegericht en coulant. Ze helpen je van het begin tot het eind.