Airconditioning in een Huiskamer Abcoude

Er is een Airconditioning in een huiskamer geplaatst. De plaatsing is gedaan door de Airco-Specialist Barry. De plaatsing was in Abcoude. De woonkamer ligt op het zuiden en in de zomer als de zon op de ramen schijnt is het er altijd gauw heet. Het huis is niet zo heel groot en door één unit van Daikin kan bijna de hele beneden verdieping koel worden. Airconditioning in een huiskamer

Airconditioning Abcoude

De Daikin Airconditioning is tot en met 18 juli in de reclame, bij Technisch Installatieburo van Zijtveld. De klant heeft onze Actie in de krant gezien en wilden dat De Installatie Specialist even kwam kijken wat de mogelijkheden zijn. De klant stemde er gelijk mee in en voor de eerste hitte golven, hing de airconditioner al aan de muur. De klant heeft geen moment spijt gehad en kan zelfs lekker koel in de keuken koken. De airconditioners van Daikin kunnen niet alleen verkoelen maar ook verwarmen, zelfs in de winter heb je er plezier van. De units van Daikin kan je individueel bedienen met de infrarode afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd. Met de optionele online controller kunt u de meeste Daikin airconditioners ook bedienen via uw smartphone, tablet, pc of een laptop. De Airconditioners van Daikin zijn fluisterstil en energiezuinig in gebruik. Ze hebben een fraaie vorm en stralen klasse uit. De airconditioning in Abcoude is het model Daikin FTX25J3, De installatie bestaat uit een binnen- en een buitenunit en is geplaatst als standaardmontage. De binnenunit wordt hoog tegen de wand geplaatst en de buitenunit is tegen de muur van het huis geplaatst. De leidingen zijn helemaal weg gemonteerd.

Meer info over Abcoude

Als we het dan toch over huiskamers hebben. Dan heb je een leuk cafe- restaurant in Abcoude, die ook wel 'de Huiskamer' van Abcoude wordt genoemd. Bij mooi weer kan je daar heerlijk vertoeven op het terras. Binnen heeft het de uitstalling van een gezellige kroeg. De Eendracht is er voor iedereen. Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega's, ontmoet plek voor de dorpsgenoten, samenkomen met je club, genieten van de buitenlucht op het grote terras, een vorkje prikken met je geliefde, een snelle hap, gewoon omdat het kan, uitgebreid met familie dineren, een kaartje leggen met vrienden, de week doormidden zagen aan de bar. Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar het kan allemaal bij de Eendracht. Het zit op een mooi punt in het mooie dorpje van Abcoude.