Airconditioning in stijl. Zoveel mensen, zoveel wensen

Airconditioning in stijl. Er zijn zoveel verschillende mensen. Al die vragen voordat iemand een airco aanschaft lopen dan ook zo uiteen. De ene heeft de wens voor een stille airco en de ander heeft liever een airco die niet opvalt. 

Airconditioning in Stijl 

Een tijdje terug gingen Alexander en ik voor het eerst samen suppen. Hier in de omgeving van Vinkeveen is dat helemaal hot and happening. We gingen de supboards ophalen bij Jachthaven Omtzigt Vinkeveen , want daar lagen de supboards op ons te wachten en vanaf daar wilde we naar huis suppen dus gingen we met 1 fiets, zodat we die later met de auto weer op konden halen. Zo gezegd zo gedaan en ik zat voor in de bakfiets, haha zie je me al zitten. We werden aangesproken terwijl we voor de open brug zaten te wachten. 

airco in stijl

Berucht en beroemd 

Alexander is hier berucht en beroemd, dus mensen spreken hem gauw aan. En helemaal als ze iets van hem nodig hebben op installatie-gebied.

En tja als je een eigen bedrijf hebt, gaat het zondag zelfs over werk. De persoon die hem aansprak had plannen voor een nieuwe woonark te bouwen. 

Buitenunit aan de kant

Hij wilde even de mogelijkheden weten of de buitenunit van de airco geplaatst kon worden zonder dat aan zijn mooie ark bevestigd kon worden.

"Nou dat is wel lastig", Hoor ik Alexander zeggen. "Want een ark ligt niet stabiel en als je ark gaat schuiven en de buitenunit op de kant staat dan kan dat problemen geven met het leidingwerk."

Klinkt logisch, dacht ik nog, maar die meneer was het er niet mee is. Hij zei als je het ontwerp van de nieuwe ark ziet dan wil je echt niks tegen de ark bevestigen, zo mooi is het. Dat maakte mij wel nieuwsgierig naar die Ark.

Nou dan zouden we even een afspraak in kunnen plannen. Bel even naar de zaak en dan hebben we het er even over. Want misschien is het handig om alles fabrieksmatig weg te laten werken in de ark.  

Ben je ook nieuwsgierig geworden hoe dit af gaat lopen? Nou ik wel. Ik ben benieuwd hoe die ark eruit ziet en hoe ze dit uit eindelijk gaan oplossen. Word vervolgd.