Airconditioning kopen. Waar moet u opletten bij aanschaf van een airco?

Airconditioning kopen waar moet u opletten? De nachten worden korter en de dagen worden warmer. Dan is een airconditioning echt een uitkomst. Althans wij kunnen niet meer zonder. Bij ons staat de airco soms al vroeg in het jaar aan. Waar wij op hebben gelet zijn de volgende tips.

Waar komt de Airco?

Allereerst is het natuurlijk van belang, waar komt dat ding te hangen? Voor mij was dat nog wel een dingetje, want ik had echt geen zin in zo'n kast aan de muur. Ook hangt het ervan af hoe groot de ruimte is en hoeveel vermogen de airco nodig heeft om de hele ruimte te kunnen koelen. Alexander of één van zijn collega's komen dan bij u thuis om de boel even te bekijken en te bespreken. U zit dan nog nergens aan vast en dan kunt u er nog gerust een paar warme nachten overslapen.

airconditioning slaapkamer

Geeft het veel geluid?

Geeft de airco veel geluid? Dat is een vraag die we vaak horen. Er is zelfs een keer een klant bij ons thuis geweest om het even te ervaren. We hebben het voor hem aangezet op volle toeren en op fluisterstand. De airconditioning waar wij mee werken worden fluister stil gemaakt. En natuurlijk als je hem op volle toeren zet hoor je wel dat ie aanstaat, maar ik moet zeggen dat wij dat weinig doen en al helemaal niet als we gaan slapen. Als het een hele warme dag is dan staat de airco eigenlijk de hele dag op fluisterstand. En dan is het de hele dag koel. Dus maakt het veel geluid? Nee, wij hebben zelfs klanten die wilde dat het veel lawaai maakte want nu horen ze elkaar nog snurken.

Verwarmen en Koelen

Als je denkt aan een airco dan is meestal het eerste wat er in je opkomt lekker koel. Maar tegenwoordig wordt een airconditioner ook veel gebruikt om te verwarmen. Het kan soms echt uitkomst bieden voor in een winkelpand of een al bestaande woning. Dus twijfel je nog 0m er één aan te schaffen, omdat u het te duur vind? Of om dat u denkt; voor die paar hete dagen in het jaar? Twijfel niet meer, want het is echt een uitkomst. Wist je trouwens dat het ook de lucht filtert? Ideaal voor hooikoorts, astma of allergieën voor stof. Een airconditioner is niet alleen voor verkoeling, maar dus ook voor verwarmen en zelfs om de lucht te filteren. En hier hebben we hem eigenlijk de hele zomer aanstaan.

Airconditioning kopen

Wel of geen twijfels over airconditioning kopen. U kunt ons altijd voor meer informatie vragen. Wij staan voor u klaar. U kunt ons bereiken op 0297285158. Of neem een kijkje in onze aircoshop.

Wij plaatsen in: Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Utrecht, Mijdrecht, Uithoorn, Wilnis, Vinkeveen, Ter Aar, Waverveen, Hoofddorp, Breukelen, Woerden, Nes aan de Amstel, Ouderkerk aan de Amstel, De Ronde Venen, Abcoude en omstreken.