Airconditioning of raam open? De installatie specialisten geven raadt

Airconditioning of raam open? Een airconditioning kan dat ook bij ons? Hoe lang duurt het installeren van een airconditioner eigenlijk? Twijfel je over het installeren van een airconditioning. Of denk je mij te veel gedoe ik zet wel een raam open. Lees dan dit leuke blog voor al je vragen die je hebt voor het installeren van een airconditioner. 

Hoe lang duurt het installeren van een airconditioner eigenlijk?

Het plaatsen van een airconditioner voor één ruimte duurt meestal één werkdag. De exacte tijd van het installeren van een airconditioning, ligt aan de moeilijkheidsgraad. 

Waar je aan moet denken is;

  • waar wil je hem plaatsen?
  • Waar komt het binnendeel.
  • En er is natuurlijk een buitendeel.
  • Hoeveel leidingwerk is er nodig.
  • Zijn er nog extra elektra punten nodig.
  • Komt het buitendeel aan de gevel of moet het met een hoogwerker het dak opgehesen worden. 

Het leidingwerk willen we natuurlijk zo netjes mogelijk wegwerken. En we willen het natuurlijk helemaal spik en span achterlaten. 

Een airconditioner kan dat wel bij ons?

Als je echt benieuwd bent of meer informatie wilt of er een airconditioner bij jullie aan de wand kan. Dan is het altijd handig om een afspraak in te plannen. We komen dan bij je langs en nemen alle ideeën door. 

Daardoor hebben we meer inzicht en kunnen we een mooie offerte opmaat voor jou maken.

airconditioning op slaapkamer

Een airconditioning of raam open

Is een airconditioner zoveel fijner of kan ik net zo goed een raam openzetten. Ik wilde er eerst niet aan, maar het geeft zoveel comfort en luxe. Je kunt een ruimte helemaal op de gewenste temperatuur krijgen. 

Een airconditioner word ook steeds energiezuiniger en stiller in gebruik. Je hebt minder last van insecten of pollen, doordat de ramen dicht kunnen blijven. Hier hebben we een hooikoorts allergie en we slapen veel beter met de airco aan.

Dus bij deze mensen uit Amstelveen, kan het raam nu dicht en zijn ze heel blij met de mooie design airco aan de muur.