Airconditioning plaatsen, doen wij het hele jaar door

Airconditioning plaatsen wij het hele jaar door. Bij de airco-winnaar uit Mijdrecht, is de airconditioner geplaatst. Bent u benieuwd hoe dat gegaan is? Lees dan dit blog.

Airconditioning plaatsen

Bij een airconditioning plaatsen, zijn er een aantal dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Waar de airco winnaar over na moest denken, heeft u kunnen lezen in ons vorige blog, (De airco winnaar uit Mijdrecht krijgt eindelijk verkoeling.)

De keuze is reuze

De familie heeft nu een airco in de slaapkamer. De buitenunit kon geplaatst worden op het dak of op het balkon. Uiteindelijk, na wat overleg, denk- en rekenwerk, is de buitenunit op het dak geplaatst.

airco plaatsen Mijdrecht

Best handig een hoogwerker

Ze wonen in een drive-inwoning en het was niet makkelijk, om met de buitenunit op je nek, het dak op te komen. Dus is er een hoogwerker aan te pas gekomen. Installatie specialist Barry heeft de airconditioner geplaatst. Alexander kwam nog even langs om Barry een beetje op weg te helpen, maar als alles op zijn plek ligt is Barry niet meer te stoppen. Ik blijf het zeggen, wat is dat een vakman.

Ze kunnen niet wachten

U begrijpt natuurlijk wel dat de familie niet kan wachten tot dat de temperaturen gaan stijgen. Dan kunnen ze namelijk de airconditioner uitproberen. Des al niet te min, zijn ze super blij en zijn ze zeer tevreden met het resultaat. En zoals u kunt zien, kunnen er op dit dak nog wel wat airconditioners geplaatst worden.

airconditioner op het dak

Airconditioning plaatsen we het hele jaar door

Twijfelt u nog, om een airconditioner aan te schaffen. Of denkt u "laat maar, voor die paar warme dagen in het jaar". Nou, ik zal u vertellen, hij staat bij ons zo vaak aan, wij kunnen deze heerlijke luxe niet meer missen. En buiten dat, met de airconditioning van Daikin kunt u ook verwarmen. Wilt u meer informatie bel: 0297 28 51 58 of mail naar info@zijtveldbv.nl. Wij helpen uw graag met een comfortabel klimaat

.