Airconditioning in de slaapkamer. Hans verteld over zijn airconditioning ervaring

Airconditioning in de slaapkamer? Wie wil dat nou niet. In Amstelveen zijn ze er klaar mee om in de hitte te zitten. Wilt u ook een airconditioner kopen? Of bent u de hitte in uw woning ook beu. Hans verteld over zijn ervaring.

Airconditioning in slaapkamer 

"Elke zomer zaten we weer te discussiëren hoe lekker het zou zijn als we wat meer verkoeling zouden hebben in huis. En na drie hittegolven ging ik toch maar is informeren". verteld Hans. Na veel research op internet is hij bij Van Zijtveld de installatie specialisten terecht gekomen. "Er komt hoe dan ook een airconditioning in de slaapkamer." zei Hans

airconditioning in de slaapkamer

We waren niet de enige die een airconditioning wilde kopen

Al gauw bleek, dat ze niet de enige waren die er aan dacht om een airconditioning te kopen. Die de hete nachten wilde verhelpen. "We hebben nog een aantal weken bedenk tijd gehad en voor dat ik het wist stond er een lange kale man bij ons op de stoep" zegt Hans. Alexander komt langs om een beter beeld te krijgen van de situatie. Hij bespreekt al je wensen. En waar het nodig is neemt hij twijfel weg door je goed te informeren.

Airconditioning kopen? U krijgt een Offerte op maat

"Al snel kregen we een offerte op maat." zei Hans en "Voordat ik het wist hing onze airconditioning in de slaapkamer. We zijn er dol gelukkig mee en zitten er zelfs aan te denken om er ook één in de woonkamer te plaatsen." "Maar eerst moet ik mijn vrouw ook zo ver krijgen." Al dus Hans.

Twijfelt u nog?

Twijfelt u nog of zou u wat meer informatie over de mogelijkheden willen hebben in uw situatie? Bij u thuis of voor uw bedrijf. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Alina, onze secretaresse gaat met u een afspraak plannen.