Airconditioning voor bedrijfspand. Van Walraven Mijdrecht zit er lekker bij

Airconditioning voor bedrijfspand. Van Walraven Mijdrecht zit er lekker bij. Het bedrijf Van Walraven zit bij ons aan de overkant. We komen met grote regelmaat bij elkaar over de vloer. Ze hebben pas geleden een hele grote verbouwing gehad en we zijn nu bezig met het installeren van airconditioning voor hun prachtige bedrijfspand. 

Langs de Constructieweg. 

Vroeger woonden we boven de zaak en fietste of wandelde ik vaak langs Van Walraven. Sinds kort zijn we nu verhuisd en door alle hectiek rondom drie kinderen kom ik niet meer zo vaak op de Constructieweg. 

Nu was ik na lange tijd even gezellig langs op kantoor. Alina onze lieftallige secretaresse, vertelde mij dat ze altijd vol enthousiasme mijn blogs leest en dat is natuurlijk altijd leuk om te horen.

Ze vertelde ook, dat ze het altijd even aan Wouter laat weten. Die zit ook op kantoor en die calculeert,  doet de planning en regelt veel voor de buitendienst. 

Tot Wouters grote verbazing gaan al die blogs alleen maar over airconditioning. Hij zegt, "Denkt die meid dat we alleen maar airconditioning installeren?" Haha.

Maar natuurlijk weet ik dat we veel meer doen, dan alleen airco's ophangen. Dus speciaal voor Wouter zal ik in een volgend blog een keer niet over airconditionings schrijven.

Het is de hoogste tijd om het is lekker over iets anders te hebben. Ik zou je eerlijk zeggen het lijkt me heerlijk om het even over iets anders te hebben dan airconditioners.

Airconditioner voor bedrijfspand

Ik heb nu toch al verteld dat Van Walraven er lekker bij zit met een airco installatie van Van Zijtveld. Daarbij is het ook nog eens mooi afgewerkt. Notabene in het plafond.

En wist je dat onze topper Barry het project aan het doen is. Het is alleen nog niet helemaal afgerond. Dus als het plafond er weer netjes in zit kom ik hier gewoon weer gezellig op terug. 

Airconditioner voor een bedrijfspand

Even wat anders

Kijk je ook al uit naar mijn volgende blog zonder airco's? En ben je benieuwd waar ik het dan over ga hebben? Hou het volgende week in de gaten dan doen we gewoon even wat anders.

En ben je toch benieuwd naar het eindresultaat van het project Van Walraven? Over twee weken kom ik met het eindresultaat. Dus hou onze site in de gaten.