Airconditioning voor uw bedrijfspand. Van Zijtveld de installatie specialisten

Airconditioning voor uw bedrijfspand. Heeft u kantoorruimte, een sportschool, winkel of wat voor bedrijfspand dan ook. Wij hebben met grote regelmaat grote projecten. 

Particulier of Zakelijk

Het maakt ons niet uit of u met een particuliere of zakelijke opdracht bij ons aanklopt. 

Vaak schrijf ik over installaties die we bij de mensen thuis monteren. En kan het misschien de indruk wekken dat we veel bij particulieren over de vloer komen, maar niets is minder waar. 

Achter de schermen gebeurd er hier een hoop. Wouter onze calculator en allround medewerker is elke dag opnieuw voor grote projecten offertes op maat aan het maken. 

Samen maken we er wat moois van

Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Dan maken we een offerte opmaat. Plannen we de opdracht in en gaan we aan het werk. 

Vaak werken we ook samen met aannemers. En komt u ons op de bouwplaats tegen. 

airconditioning zakelijk

Nieuwbouw of verbouwen

Nieuwbouw huizen of bedrijfspanden zijn vrijwel altijd nu met airconditioning. De airco word standaard nu als installatie in het plan opgenomen.

Met een airco kan je namelijk efficiënt verwarmen of koelen. Je kan het tegenwoordig ook op afstand bedienen via je telefoon. 

En is vrijwel geruisloos en energie besparend. Genoeg voordelen dus om voor een airconditioning te kiezen voor uw bedrijfspand. 

Meestal komen we in oude panden en verbouwen we de boel. Zo hebben wij een aantal oude panden onder andere in  Amsterdam, Utrecht, Leiden, Rotterdam en Den haag, mogen renoveren en de installaties opnieuw mogen leggen.

Het zijn mooie klussen om te doen. Meestal moet het in de originele staat terug gebracht worden omdat het historische panden zijn. Of de opdrachtgever vind het mooi om toch de oude staat aan te houden. 

Wij zelf vinden dat een leuke uitdaging. En ook wij vinden de oude stijl prachtig bij het pand horen.