Airconditioning Zakelijk: Parkmobile gaat voor verkoeling op de werkvloer

Bijna iedereen kent het wel of heeft er wel eens van gehoord. Een parkeer-app. Parkeren is nog nooit zo makkelijk geweest. Nou ja tenminste, als je een parkeerplek kan vinden waar je auto in past. De bekende parkeer- app Parkmobile heeft zo'n handige tool waarmee je kan betalen om te parkeren. In de auto is een airco niet meer weg te denken, maar op het hoofdkantoor van Parkmobile konden ze wel een airconditioning zakelijk gebruiken. Het was erg warm op het kantoor in Diemen.Parkmobile gaat voor Airconditioning zakelijk

Na een warme zomer bleek het erg warm te worden in de vergaderruimte en de bovenste verdieping van het kantoorpand van Parkmobile in Diemen. In opdracht van het bedrijf E=MC2, hebben wij samen met Daikin voor een oplossing gezorgd. E=MC2 zorgt voor een totaaloplossing voor projecten. Het kantoorpand van parkmobile, te voorzien van een goede comfort is daar een voorbeeld van. Bij dit project komt veel bij kijken, bijvoorbeeld verschillende inrichtingsdisciplines en wat voor installaties kunnen we daar het beste voor gebruiken.Dit project is geheel ingericht door E=MC2 met plafonds, vloerbedekking, scheidingswanden, keuken, kantine en kantoormeubilair en alles wat daar bij komt kijken. Wij hebben alle vergaderruimtes en de gehele derde verdieping voorzien van airconditioning.

Daikin airconditioning zakelijk

VRV systeem van Daikin

Er moest rekening gehouden worden met de hoogte van het pand. Het pand bestaat uit vier verdiepingen en om al die ruimtes te kunnen voorzien van een goede comfort is er in overleg met Daikin, gekozen voor een VRV systeem. Het VRV systeem van Daikin leent zich hier goed voor, omdat zo grote lengtes en hoogtes kunnen worden overwonnen, waardoor met gemak de binnendelen kunnen worden aangesloten op het buitendeel.


Alle ruimtes zijn afzonderlijk te regelen naar de wens van de gebruikers. De installatie wordt hierdoor tot een feestje verheven.

airconditioning zakelijk parkmobile

Beter een goede buur dan een verre vriend

Van Schie en Van Zijtveld zijn achterburen van elkaar. En zo nu en dan kunnen we elkaars hulp goed gebruiken. Het buitendeel van het VRV systeem van Daikin is een grote unit en die moest het dak op. Met een hijskraan van Van Schie is het buitendeel op het dak geplaatst.
In alle vroegte waren Alexander en Barry op het project, maar konden niet naar binnen want er was geen sleutel. Er was een beetje stress, want alles moest volgens planning om in het budget te blijven. Gelukkig is het net op tijd goed gekomen en kon Alexander nog deze mooie foto maken, niet wetende dat er nog een heel mooi natuurverschijnsel op de foto stond. VRV Systeem Daikin
Het was een groot en mooi project en wij zijn super trots op het resultaat.

Airconditioning zakelijk 

Heeft u een mooi project of wilt u ook een airconditioning zakelijk, neem dan contact met ons op via 0297 285158