Airconditioning

‘U houdt het hoofd koel’

Perfera_421.png
Airconditioning bij van Zijtveld

Een goed geregeld binnenklimaat geeft een hoog (woon)comfort en een gevoel van welbehagen. Iedereen heeft zijn eigen specifieke behoefte wanneer het gaat om het binnenklimaat. We leveren oplossingen voor elke situatie – van slaapkamer tot utiliteitsbouw. Met airconditioning kunt u per vertrek geheel onafhankelijk het binnenklimaat regelen. In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen.

KIES UW AIRCO  

Airconditioning bij u thuis of op kantoor

In een handomdraai koelt u op warme zomerdagen. En op minder warme dagen warmt u met dezelfde installatie met hetzelfde gemak de gehele woning of kantoorgebouw, zonder dat u hiervoor de CV installatie hoeft op te starten. Van Zijtveld levert zowel airconditioning aan particulieren als aan de zakelijke markt.

Levering

Wij leveren graag het totaalpakket. Wij zijn erkend dealer van diverse beproefde A-merken airco's als Daikin, Fuji en Kaysun. Heeft u andere wensen? U kunt ook dan profiteren van onze scherpe leverprijzen.

Installatie

Na een advies op maat voor de juiste airco installeren we deze volgens de juiste normen. Zo bent u gegarandeerd van een goed product dat aangebracht is door een erkende installateur.

Onderhoud

Eenmaal vakkundig geinstalleerd is ook het periodiek onderhoud van uw airco in goede handen bij Van Zijveld, inclusief onze 24 uursservice. Een extra comfortabel gevoel.

Welke airco past bij jou?

Benieuwd welke airco bij jouw woning past? Bekijk al onze modellen en vraag een offerte aan!

Er zijn 2 soorten onderhoud: algemeen en periodiek onderhoud.
Het algemene onderhoud aan uw airconditioning kunt u zelf uitvoeren. Controleer de luchtfilters regelmatig en reinig ze indien nodig. Vervuilde filters kunt u uitzuigen met een stofzuiger of, afhankelijk van het type filter, uitwassen. Hierdoor voorkomt u dat de filters volraken. Volle filters hebben namelijk invloed op de werking van de airconditioning; ze zorgen voor een hoger energieverbruik en kunnen onaangename geuren verspreiden.

De buitenzijde van de airconditioning kunt u eenvoudig reinigen met een stofdoek. Daarnaast is het aan te raden om het buitendeel van uw airconditioning vrij te houden van bladeren en ander vuil.

Naast het bovenstaande algemene onderhoud kunt u uw airconditioning het beste jaarlijks laten controleren door een installatiespecialist. De installatiespecialisten van Van Zijtveld beschikken over de nodige kennis en ervaring om uw systeem grondig te kunnen controleren. En wanneer er reparaties nodig zijn aan uw airconditioning, dan kunnen onze specialisten deze voor u uitvoeren. Voor dergelijke reparaties is namelijk specifieke kennis vereist. Bovendien kan het openen van de apparatuur gevaarlijk zijn en is het verboden om zelf aan de slag te gaan met het koudemiddel systeem.
 
Wanneer u uw airconditioning goed weet te onderhouden en gebruikmaakt van jaarlijkse controles, dan levert u dit meerdere voordelen op:
 • De prestatie van de airconditioning blijft optimaal
 • Het energieverbruik blijft laag
 • Minder kans op storingen, dus grotere bedrijfszekerheid
 • Langere levensduur
 • Bacterie- en stankbestrijding
 • Voldoet aan eisen van de Regeling Lekdichtheid Koelinstallaties
Wanneer u het onderhoud aan uw airconditioning door Van Zijtveld laat uitvoeren, dan bent u verzekerd van uitvoerige controles. Zo controleren wij uw systeem onder andere op de volgende punten:
 • Capaciteitstest
 • Controle lekdichtheid
 • Luchtinlaat en uitstroomtemperatuur
 • Controle koelmiddel
 • Condenswaterafvoer
 • Beveiliging van het systeem

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Wij helpen je graag met alle wensen!