Airconditionings plaatsen. Van Zijtveld thinks outside the box

Van Zijtveld thinks outside the box. Vaak krijgen wij "Is het mogelijk om bij ons een airconditioner te plaatsen?" Aan de telefoon of per mail is dat lastig te beantwoorden. First things first. Voordat we jou vraag kunnen beantwoorden. Komen we graag langs om te kijken naar de mogelijkheden. Voordat we airconditionings plaatsen. 

Airconditionings plaatsen 

Zo hebben we voor een hele stoere kinderkamer een airconditioner mogen plaatsen. De mogelijkheden zijn soms oneindig, maar soms ook beperkt. Van Zijtveld thinks outside the box. Onder een schuin dak word het al gauw broeierig warm. En dat is natuurlijk geen feest om in zo'n ruimte te slapen. 

Stoere kinderkamer

Zo ook in deze stoere kinderkamer hebben we een mooi hoekje gevonden om de airconditioning te plaatsen. We hebben een airco geplaatst van het merk Daikin.

airconditionings plaatsen

Een airconditioning plaatsen doet meestal onze Barry. Die plaatst elke dag wel één of twee airconditioners. Hij doet het super zorgvuldig en laat altijd alles heel netjes achter. 

Onze Barry

Zo heeft hij bij ons ook airco's geplaatst. We hadden toen net ons nieuwe huis gebouwd. De muren waren net in de verf. Als ik daar nog aan terugdenk was ik zo in spanning of alles wel goed zou komen, maar Barry heeft het super netjes voor ons gefixt. 

Die arme man had het wel te voortduren met mij, want na de verbouwing stond ik me toch onder een bak stress dat ik overal met mijn neus boven op zat. Als ik daar nu aan terug denk, dan denk ik wel eens ik mag wel eens wat relaxter worden. 

Barry was heel meelevend en werkte gewoon relaxed door. Ook al was de druk hoog. Hij weet wat hij doet en doet vol zelfvertrouwen zijn bezigheden.

Volgende keer bij van Zijtveld

In ons volgende blog zal ik wel vertellen over onze beleving met airconditionings plaatsen. Dan vertel ik jullie graag over onze stoere kinderkamer. Wil je ook een airconditioning laten plaatsen neem dan contact op met onze secretaresse Alina.