Als we aan airconditioner denken, denken we dan gelijk aan de zomer?

Wie heeft er al zin in de zomer? Ik ben eerlijk gezegd meer een wintertype, dan een zomertype. Eigenlijk heb ik het ook nooit tot nauwelijks koud. Misschien ben ik daarom ook wel met iemand die in de airconditioning zit, lekker koel. Als we aan airconditioner denken, denken we dan gelijk aan de zomer?

Als we aan airconditioner denken, waar denken we dan aan?

Als we denken aan een airconditioner, waar denken we dan aan? Ik kan het voor jou niet invullen, maar als ik denk aan een airconditioner denk ik aan vakantie, een warme zomernacht. Deuren en ramen dicht, want de airco staat aan. 

Ik dacht dan niet gelijk aan; ik zet de airco even aan, want dan wordt het lekker warm in huis. Sinds nu denk ik daar dus anders over. Een airconditioner is van alle markten thuis.

Het is koud. Zet die airconditioner aan.

Sinds kort hebben wij een sportschool op de zaak. En dat is superhandig, want nu zitten natuurlijk alle sportscholen dicht en kun je nergens echt even jezelf tot het uiterste pushen. 

Onze zelf ontworpen gym zit beneden in ons magazijn. Alle jongens hebben hun attributen bij elkaar gesprokkeld en hebben daar een onwijs gave gym van gemaakt. 

Het is daar wel koud, omdat het er niet verwarmd is. En nu hoor ik je denken, gewoon goed bewegen dan word je vanzelf warm. Dat klopt, maar nu hangen er twee airconditioners aan de wand, en in de gym kunnen we het nu verwarmen en koelen. Dat is natuurlijk wel super deluxe. 

We kunnen het daar nu heerlijk comfortabele maken, want koude spieren is wachten op blessures.

Als we aan een airconditioner denken

Ook in huis verwarmen met een airconditioner

De meeste mensen zijn nu ook zoekende, als ze hun huis efficiënt willen verwarmen of koelen. Een airconditioning is daarom niet alleen heel handig in de zomer. Maar dus ook in de winter als je een ruimte bijvoorbeeld wilt verwarmen en of koelen. Elke ruimte kun je ook apart regulieren. Zo kun je dus iedere ruimte comfortabel maken. Heb ik je op een idee gebracht en wil je ook bijzondere ruimtes koelen of verwarmen. Of ben je gewoon opzoek naar een airconditioner, schroom dan niet om ons te bellen, mailen of appen.   

Heb jij ook last van koude voeten of spieren. Denk er dan eens over na om een airconditioner aan te schaffen.