Airconditioning in een vakantiehuis; Luxe vakantie in eigen land

Airconditioning in een vakantiehuis. Massaal willen we na een turbulent jaar allemaal dol graag op vakantie. De een om even lekker bij te komen, de ander voor familie bezoek of gewoon, omdat we dat nou eenmaal altijd doen. Het liefst zou ik heerlijk naar Italië of Frankrijk gaan, maar in deze tijd ga ik toch liever in ons eigen land. 

Airconditioning in een vakantiehuis

Vandaag hebben we een Airconditioning in een vakantiehuis geïnstalleerd. Ergens in Nederland waar een gezin heerlijk even het stadsleven kan ontvluchten. De zomers worden steeds warmer, althans de zomer laat nu wel lang op zich wachten. 

Maar tot nu toe heeft het gezin elk jaar de luxe gemist van een airconditioning. Maar ja, hoe vaak gebruik je nou een airconditioner? Nou ik zal je zeggen; Vaak, als je eenmaal zo'n luxe airconditioner hebt aangeschaft, zul je merken dat je het heel veel gebruikt. Gek genoeg onthouden we de regenachtige dagen, maar de warme zwoele nachten zijn we snel vergeten.  

luxe vakantie in eigenland

Luxe vakantie in eigen land

Ondanks de onzekere tijd waar we nu in leven, willen we toch graag op vakantie. De meeste mensen willen toch het liefst in eigen land hun vakantie vieren. Helaas zit nu alles wel zo'n beetje volgeboekt voor deze zomer. We hebben duidelijk geen zin om voor verrassingen te staan. Elk land heeft nu ook zijn eigen regels, hoe, wat en waar je bijvoorbeeld wel of niet heen kan en mag gaan. En in eigen land weet je wel ongeveer waar je aan toe bent. 

Wij hebben in het voorjaar nog net op het laatste moment een vakantiehuis weten te bemachtigen, op een camping in Eersel en ik wist niet wat ik zag. De ene camper na de andere camper kwamen daar het terrein op rijden. En de ene nog groter dan de ander. En je zult het niet geloven, maar er stonden zelfs campers met airconditioners erop. Dat noem ik nog eens een luxe vakantie in eigen land. 

Een vakantiehuis of een vijf sterrenhotel 

Bij het gezin waar wij een airconditioner hebben geplaatst, hebben zij hun eigen vakantiehuis. Lekker al je eigen spullen bij de hand en nu ook een airconditioner. Het is natuurlijk niet de luxe van een vijf sterren hotel, maar heel eerlijk je eigen matras en spullen daar kan niks tegenop. Nou ja een dagje spa of een bedje bij het zwembad is natuurlijk ook altijd lekker.