Meerdere airconditioners met slechts één buitendeel; In Amstelveen geplaatst

Meerdere airconditioners nodig? Maar wel het liefst met slechts één buitendeel. Het kan allemaal bij de installatie specialisten. In Amstelveen hebben ze een mooi project gemaakt. Wil je weten hoe? Lees dan verder.

Meerdere airconditioners

In Amstelveen hebben de airco installatie specialisten meerdere airconditioners geplaatst. Het was de wens van een gezin om in verschillende ruimtes te kunnen koelen. Zelf wilde ze één airconditioner op de overloop om het hele huis te kunnen koelen. Die vraag krijgen we vaker en helaas is dat niet mogelijk.

Meerdere airconditioners

Luchtstroom

Want, als de airconditioner koude lucht uitblaast dan "duwt" de koude luchtstroom de warme lucht als ware opzij. Hierdoor verdwijnt de warme lucht naar boven. Richting plafond en richting de ramen en valt de koude lucht juist naar beneden, richting de begane vloer. De val van deze koude lucht heeft ook een mooie benaming, namelijk koudeval.

Airco op de overloop

Dus een airco op de overloop is wel leuk bedacht, maar als je de slaapkamers wilt koelen, dan is dat praktisch gezien helaas niet mogelijk. Maar Alexander van de installatie specialisten die denkt in mogelijkheden en in oplossingen. En zodoende kwam hij met het idee om elke kamer toch met een airco te voorzien en dan een multisplit buitendeel, buiten te plaatsen.

Airconditioner Amstelveen

Drie Airconditioners en één Buitendeel

Het werden uiteindelijk drie airconditioners en slechts één Buitendeel. De bedrading is weggewerkt met gootjes en de gootjes zijn strak langs het plafond gemonteerd. Zodat ze zo min mogelijk in het zicht zaten.

Airconditioner Amstelveen multi split

Contact met de installatie specialisten

Ben ja na dit verhaal ook geïnteresseerd wat de mogelijkheden bij jou zijn? Neem dan contact met ons op. Misschien kunnen we je telefonisch verder helpen. En anders komen we gewoon bij je langs om alle details te bespreken. Want voor de installatie specialisten is de communicatie het belangrijkste deel van ons vak. Ben jij tevreden dan zijn wij het ook.