Iedereen wil de beste airco, maar hoe kies je een airco die precies goed is?

Er is geen ontkomen meer aan: onze zomers worden warmer en langer. Als je het beu bent om elke keer te zweten en te puffen wanneer de zon weer eens in overdrive gaat, dan is een op maat gekozen airconditioner kopen de perfecte investering voor jouw woning of bedrijf.

Maar hoe kies je nu specifiek voor jou de beste airco? Een airco die de investering terugverdient? Een airco die past bij jouw budget? En, zeer belangrijk een airco die doet wat jij verwacht dat het moet doen, namelijk jouw kamer in de zomer afkoelen, of wellicht zelfs wat extra’s bieden zoals in de winter jouw woning verwarmen? Er zijn vragen genoeg als je een airconditioner wilt kopen. En -spoiler- een eensluidend antwoord vooraf is er niet. Wel goede adviezen. Een goede airco is zeker geen weggooiproduct en kan zelfs op termijn haar geld terugverdienen. Er is zoveel keuze. Je zult je er echt even in moeten verdiepen in wat voor jou de beste airco is. Of kies anders ervoor om je te laten adviseren, bij voorkeur door een ervaren en goede, dus officieel gecertificeerde airco installatiespecialist.

In dit artikel bespreken we enkele belangrijke punten om een weloverwogen keuze voor een airconditioning kopen die bij jou past!

Heb je interesse in een airco?

Bij Van Zijtveld zijn airco's te koop met een uitstekende kwaliteit en scherpe prijs . De airco's zijn duurzaam, betrouwbaar en stil. Elk model heeft een uitstekend energielabel en is dus uiteindelijk een gunstige investering. Koop uw airco bij Van Zijtveld, de regionale installatiespecialist in de Ronde Venen, Mijdrecht, Wilnis, Uithoorn, Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk, Leiden en Haarlem.

Levering

Wij zijn erkend dealer van diverse beproefde A-merken airco's als Daikin, Fuji en Kaysun. Heeft u andere wensen? U kunt ook dan profiteren van onze scherpe leverprijzen.

Installatie

Na een advies op maat voor de juiste airco, installeren we deze volgens de juiste normen. Zo bent u gegarandeerd van een goed product dat aangebracht is door een erkende installateur.

Onderhoud

Eenmaal vakkundig geinstalleerd is ook het periodiek onderhoud van uw airco in goede handen bij Van Zijveld, inclusief onze 24 uursservice. 

Garantie

Op alle door ons gemonteerde en geinstalleerde airo's geven wij 2 jaar volledige garantie. Dat geeft een extra comfortabel gevoel.

Heb jij interesse in een airconditioner installeren?

Bij Van Zijtveld zijn airco's te koop met een uitstekende kwaliteit en scherpe prijs . De airco's zijn duurzaam, betrouwbaar en stil. Elk model heeft een uitstekend energielabel en is dus uiteindelijk een gunstige investering. Koop en installeer jouw airco bij Van Zijtveld, de regionale installatiespecialist in de Ronde Venen, Mijdrecht, Wilnis, Uithoorn, Aalsmeer, Amsterdam, Amstelveen, Ouderkerk, Leiden en Haarlem.