Cv installatie Hoofddorp

Bij een kersverse familie in Hoofddorp is er een cv ketel geplaatst. Ze hebben net een dochtertje gekregen van een paar maandjes oud. Ze wilde eigenlijk voordat de kleine er was al verhuizen, maar na lange tijd zoeken hadden ze eindelijk hun droomhuis gevonden in Hoofddorp. Ze hadden het verhuizen nog maar even uitgesteld, want anders kwam alles te gelijk. De woning was helemaal naar hun zin. Ze hoefde niet veel te verbouwen, alleen een nieuwe cv ketel was het nieuwe huis wel aan toe. Ze hebben samen met de installatie specialist Alexander van Zijtveld gekozen voor de Nefit Trendline HRC 30 cw5 met een Nefit Easy slimme thermostaat.

Plaatsen Nefit cv ketel Hoofddorp

De installatie specialisten zijn gelijk aan de slag gegaan. De cv ketel is geplaatst door Jan Kuiper die al heel lang in dienst is bij Technisch Installatieburo van Zijtveld. Hij werkt al vanaf Januari 1978. Hij is er al vanaf het begin, van Zijtveld installatie is opgericht in 1974.

Nefit trendline Hoofddorp

Er is gekozen voor de Nefit Trendline HRC 30 cw5 plus een Nefit Easy. De cv ketel voor de toekomst. Hij is uitgerust met de revolutionaire High speed warmtewisselaar die veel warmte genereert op een klein oppervlak. Dus snel warm en meer water. Hij is betrouwbaar, comfort en een compacte vormgeving. De Nefit Trendline kan maar liefs € 199 per jaar besparen! De Nefit Easy is de eerste slimme thermostaat die alleen maar voordelen heeft. Het is een stijlvol design aan de muur. En je kan hem bedienen op afstand via een app, zo kan je altijd in een warm huis binnenkomen. Zeker een luxe na een koude winterdag. Je krijgt ook de ideale hulp bij energiebesparing, want Easy is zelflerend en bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie via smartphones. Je kan bijvoorbeeld als je vind dat je partner te lang douchet de warmwater kraan uitzetten zodat ie eerder klaar is met douchen. Zo bespaar je water en tijd. En dit alles zonder contract of abonnement!

Meer info over Hoofddorp

Hoofddorp is een plaats in de provincie Noord-Holland en de Hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer. Hoofddorp heette eerst Kruisdorp. Na de drooglegging van de Haarlemmermeer werd in 1853 besloten om twee dorpen te stichten. Kruisdorp en Venneperdorp. Op 11 Juni 1855 werd de Haarlemmermeer een Zelfstandige gemeente. 12 November 1868 werd Kruisdorp ‘Hoofddorp’. Er bestond al een Kruisdorp in Zeeland. In hetzelfde jaar werd Venneperdorp omgedoopt in Nieuw-Vennep.