Cv ketel geplaatst in Uithoorn

Installatieburo van Zijtveld heeft een Cv ketel geplaatst in Uithoorn. De plaatsing is gedaan door Tim Hopman en Robbert Bakker. De klant kent ons via het internet en via via.

Nefit Trendline CW5 plus met een Nefit Trendline Speedboiler cw6

De cv ketel is van het merkt Nefit Trendline CW5. De huidige cv ketel was een Nefit Ecomline solo 30KW met een  indirect gestookte Nefit boiler van 120 liter. Deze combinatie geeft een warmwater comfort van een CW6 , omdat de Nefit topline HRC 45 CW6 een te grote investering is hebben we de klant geadviseerd om te kiezen voor de Nefit Trendline CW5 in combinatie met een Nefit Trendline Speedboiler en een Nefit Easy WiFi thermostaat . Deze combinatie geeft een warmwater comfort van CW6 , maar dan kleiner en energie zuiniger doordat er veel minder water op temperatuur gehouden hoeft te worden door de Speedboiler en de A label cv pomp verbruikt heel weinig energie . De boiler wordt eerst gemonteerd waarna de ketel aan de boiler wordt gehangen. De super combinatie van ketel + boiler + de slimme Nefit easy thermostaat zorgt voor een optimaal comfort met een plons warm water zoals de klant dat al gewend was. Met de Nefit Easy thermostaat heb je een thermostaat in huis die je met je smartphone kan bedienen en ook kunt checken wat de status van het systeem is en het gas verbruik. De Nefit Easy is niet alleen een kamerthermostaat, maar ook een weersafhanlijke regeling een openhaard regeling in een. Nefit Cv ketel Uithoorn

Nefit Trendline CW5 Uithoorn

Nefit Trendline CW5 is uitgerust met de slimste software van dit moment, hierdoor is de Nefit Trendline is erg zuinig en stil in gebruik. Als de ketel zeven jaar oud is heeft de klant de investering al terug door het modulerende gedrag van de ketel en het lage energieverbruik van de A label pomp, het loont om een nieuwe generatie cv ketel te kopen van Nefit. Cv ketel Uithoorn

Nefit Easy Uithoorn

Nefit Easy is de slimste thermostaat van Nederland. Met zijn mooie stijlvolle design past hij in elk interieur en daarbij is hij ook nog eens super eenvoudig te bedienen. Voor de Easy worden steeds nieuwe software en toepassingen gemaakt en bedacht waardoor de Nefit Easy steeds slimmer wordt zonder dat u er iets voor hoeft te doen. De nieuwe functies zijn beschikbaar via automatische updates. De Thermostaat is op afstand te bedienen via een smartphone en tablet. De Easy ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur. Zelfs storingen worden gemeld via de app. De Thermostaat bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheid detectie. Take it Easy, Take a Nefit Easy. Kind kan de was doen.

Meer info over Uithoorn

Meer info over Uithoorn. Uithoorn is een plaats en gemeente in de Nederlands provincie Noord-Holland. De gemeente telt (in 2014) 28.482 inwoners. De gemeente Uithoorn maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam. De Thamerkerk uit 1835 is een beeldbepalend bouwwerk. Die is onlangs nog gerestaureerd. Daarnaast liggen rond Uithoorn diverse forten die deel uitmaakten van de Stelling van Amsterdam.