Cv-ketel voor Raymond uit Amstelveen

Als uw cv-ketel 10 jaar of ouder is en een storing krijgt, is het soms beter om een nieuwe aan te schaffen. Bij Raymond uit Amstelveen was dit het geval. Hij heeft ons gevonden via internet en belde dat hij een storing had met zijn  oude ketel. Na een paar vragen was al snel duidelijk dat zijn oude cv-ketel aan vervanging toe was. Nefit Trendline Cv-ketel amstelveen

Laten Repareren of niet

In de meeste gevallen kunnen wij de storing van u ketel oplossen. Cv-ketels gaan zo,n 10 tot 15  jaar mee. De cv-ketel van Raymond was ongeveer 13 jaar oud en hij had geen warm water meer. Wij kijken dan voor u of het relevant is om de ketel te laten repareren. Dat hangt af van:
  • De leeftijd van de cv-ketel
  • De kosten van de reparatie
Als de kosten van het repareren zodanig hoog zijn, en de cv-ketel nog maar een korte tijd mee gaat, dan adviseren wij om een nieuwe ketel aan te schaffen. Dat scheelt weer extra reparatie kosten.

Een Nefit voor Raymond

Raymond had hiervoor een Nefit Cv-ketel. De nieuwe HR-ketels van Nefit zijn in de tussentijd verbeterd. Ze zijn stiller en energiezuiniger. Er hangt nu een Nefit Trendline bij Raymond op zolder. Rookgas afvoer Amstelveen

Plaatsen van de cv-ketel

Tim heeft de ketel geplaatst. Hij heeft een verticale rookgasafvoer gemaakt. De oude cv-ketel had een horizontale rookgasafvoer. Op de foto hierboven ziet u de rookgasafvoer. U kunt zien dat hij hem netjes heeft gemaakt.

Meer info over Amstelveen

Amstelveen is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De bebouwde kom grenst in het noorden aan de stad Amsterdam en ligt niet ver van Schiphol. Amstelveen is een voorstad van Amsterdam en geldt voornamelijk als een slaapstad voor werknemers die in Amsterdam en op Schiphol werken. In de lo0p der jaren hebben zich echter kantoren van meedere ondernemingen in de stad gevestigd, waaronder de hoofdkantoren van de KLM, Zwitserleven en KPMG.