Daikin Airco actie gewonnen door 't Kloosterhof uit Aalsmeer

De Installatie Specialisten hebben begin juni een Airco actie opgezet, bij 2000 Likes gaven we een Airconditioning van Daikin weg inclusief plaatsing. De 2000 Likes hebben we niet gered, maar we hebben besloten om de Airconditioning van Daikin toch te verloten, voordat de zomer is afgelopen. De Daikin Airco actie is gewonnen door 't Kloosterhof uit Aalsmeer. We hebben voor 't Kloosterhof uit Aalsmeer gekozen omdat de mensen die daar zitten het al moeilijk genoeg hebben en slecht tegen de warmte kunnen. De airconditioner was dan ook meer dan welkom, al konden ze het niet geloven.

Airco actie 2015 gewonnen

Waarom 't Kloosterhof in Aalsmeer

We hebben heel veel reacties gekregen op onze Airco actie, maar Gerda Versteeg die liet het er niet bij zitten en heeft ons wel een aantal berichten verstuurd. Gerda Versteeg werkt bij 't Kloosterhof als vrijwilligster. Werken als vrijwilligster is op zich al een goede daad, maar ook nog voor andere de Airco actie willen winnen en niet voor jezelf kiezen vinden wij toch een heel mooi gebaar. We hoefden er dan ook niet lang over na te denken om die mensen uit de brand te helpen. De Installatie Specialisten wilde daar graag aan mee werken.

Gerda Versteeg wint Airco actie

Airconditioner plaatsen bij 't Kloosterhof in Aalsmeer

Toen Alexander naar 't Kloosterhof in Aalsmeer was gereden, om te vertellen dat zij de Airco actie hadden gewonnen, konden ze het in eerste instantie niet geloven. Ze vroegen zich af waar dat addertje onder het gras zat. Alexander van Zijtveld die heeft wel drie keer moeten uitleggen dat er geen addertje onder het gras zat en dat ze echt de Airco actie hadden gewonnen. Ze waren helemaal verbaasd en blij. De airconditioner van Daikin is geplaatst in de Hofkamer. Dit is een gezamenlijke ruimte waar televisie wordt gekeken en spelletjes worden gespeeld. De bewoners kunnen er nu ook even lekker afkoelen met hun nieuwe aanwinst.

Airco actie Hofkamer

't Kloosterhof Aalsmeer

't Kloosterhof biedt zorg en diensten aan ouderen die in de organisatie wonen. De ouderen hebben een hogere zorg nodig waardoor zelfstandig wonen niet meer gaat. 't Kloosterhof kan deze ouderen 24 uur per dag zorg en diensten bieden. Ouderen kunnen ook tijdelijk in 't Kloosterhof wonen. 't Kloosterhof biedt ook zorg en diensten aan cliënten die nog zelfstandig wonen. Dit kan zijn aan ouderen van de aanleunwoningen en de seniorenwoningen op het terrein. Maar ook aan ouderen die in de wijk wonen. 't Kloosterhof is dan de uitvalsbasis. 't Kloosterhof is onderdeel van de R.K. Stichting Zorgcentra Meerlanden (Aalsmeer). De zorgorganisaties van de stichting zijn De Meerwende (Badhoevedorp) en de Meerstede (Hoofddorp).

Airco actie airconditioner 2015

Meer info over Aalsmeer

Aalsmeer is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De gemeente telt 31.131 inwoners (2015) en heeft een oppervlakte van 34,40 km2. De gemeente Aalsmeer omvat het dorp Aalsmeer dat aan de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder ligt, en de gehuchten/ dorpen Calslagen, Kudelstaart, Oosteinde en Vrouwentroost. De gemeente maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam. Een inwoner van Aalsmeer wordt een Aalsmeerder genoemd De naam Aalsmeer is waarschijnlijk afgeleid van Alsmar, dat Palingmeer betekent. Maar ook Aelsmer dat allesmeer zou betekenen en els-er dat drassig land met elzen betekent, behoren tot de mogelijkheden. De meeste Aalsmeerders gaan uit van palingmeer. Ook nu nog wordt in Aalsmeer (in de Westeinderplassen) op paling gevist (peuren); de vangst is wel minder dan enkele decennia terug.