Daikin Airconditioning in Abcoude

Het warme weer heeft lang op zich laten wachten, maar nu hebben we eindelijk een volle week vol op zon en zwoele zomer avonden. Dat betekend zweten in bed en lange nachten moeilijk in slaap kunnen komen. Maar in een slaapkamer in Abcoude is het nu afgelopen met de hete slapeloze nachten. De Installatie Specialisten stonden een paar keer in de krant De Groene Venen dit seizoen, met een aantrekkelijke aanbieding van Van Zijtveld en dat had de klant gezien. En we mochten gelijk aan de slag. De Daikin Airconditioning in Abcoude hangt aan de muur in de slaapkamer. IMG_9518

Daikin Airconditioning

De Daikin Airconditioning staat hoog aangeschreven. De Airco's hebben een goede kwaliteit en zijn duurzaam in gebruik. De Airconditioning unit ziet er elegant uit met zijn mooie vormen en er zitten verschillende functies op. Zo kan u bijvoorbeeld op een afstand de airconditioning bedienen, erg handig als u vergeten bent om de airconditioning aan te zetten. Hij heeft ook een nacht-stand zodat de airco muisstil is en je heerlijk kan slapen, terwijl hij gewoon aan kan blijven de hele nacht. En u een heerlijke nachtrust heeft.

Airconditioning geplaatst in Abcoude

De Airconditioning is geplaatst in Abcoude en is uitgevoerd door Barry. Barry  maar we kennen hem al jaren. En hij hangt Airco's op met twee vingers in zijn neus. Het is echt onze Airco-Specialist bij Van Zijtveld.

Meer info over Abcoude

Abcoude werd voor het eerst genoemd in een uit 1085 stammend verslag van de bisschop van Utrecht waarin men het heeft over 'habitatores de Abecenwalde', oftewel 'de inwoners van Abecenwalde. Op de grens van het toenmalige graafschap Holland en het Bisdom Utrecht lag het slot Abcoude. Hiervan werd eerst melding gemaakt tijdens de verwoesting van de hand van Gijsbrecht van Amstel in 1274. Het kasteel is later herbouwd geweest maar heden zijn enkel nog de fundamenten zichtbaar in het landschap met daar omheen de herstelde slotgracht. Op 1 januari 2011 is de gemeente Abcoude samengevoegd met de gemeente de Ronde Venen. De nieuwe gemeente de Ronde Venen bestaat uit de plaatsen Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Waverveen, Abcoude, Baambrugge, Amstelhoek en De Hoef.