Daikin airconditioning Leiden

Het merk Daikin staat voor kwaliteit. De producten komen stuk voor stuk getest en wel de fabriek uit rollen. Ze staan wereldwijd hoog aangeschreven. De airco’s zijn milieuvriendelijk en energiezuinig. Het VRV Systeem kan overschakelen tussen koelen en verwarmen of beide functies tegelijk waarnemen in verschillend delen van een gebouw. Bij de uitvoering met warmteterugwinning wordt de warme lucht die de binnen units in de koelmodus afvoeren naar plaatsen gevoerd waar behoefte is aan verwarming. Dit garandeert een maximale energiezuinigheid, een lager stroomverbruik en een zeer hoog rendement.

Daikin airco Honneloeloe Leiden

airco daikin Installatie specialisten hebben deze mooie opdracht tot een goed einde gebracht. Door de bestaande kabelgoten te vervangen door brede kabelgoten is het tracé van de leidingen tot een strak geheel gemaakt. De installatie bestaat uit 2 wandmodellen en 3 plafond onderbouw modellen van Daikin . De installatie is in 3 zones verdeeld waardoor er in elke zone het comfort ontstaat wat gewenst is . De plaatsing is gedaan door Sander Blom de Allround Specialist en de Installatie Specialisten Guus van Roijen en Tim Hopman.

Daikin VRV airconditioning Honneloeloe Leiden

Door de enorme warmte ontwikkeling in de winkel door verlichting vielen de dames bij het passen soms bijna flauw van de warmte . Dat is de rede waarom de  eigenaar contact heeft gezocht met van Zijtveld de Installatie specialisten . In de basis was de wens alleen de paskamers te koelen zodat de passende dames niet oververhit zouden raken . Honneloeloe is de grootste galajurken winkel van Nederland en alleen de paskamers koelen zou als een ijsklontje in een zwembad zijn . Door de gehele situatie goed onder de loep te nemen hebben de specialisten geadviseerd om de bestaande verlichting te vervangen door LED om de warmte bron te verkleinen ( en daarmee ook het energie verbruik te verlagen ) Daikin airco Honneloeloe LeidenDoor de LED verlichting is de koude vraag ook een stuk kleiner geworden , dit betekend een lagere investering voor koeling en een totale verlaging van het energie verbruik . Wij hebben gekozen voor een VRV installatie van Daikin . Daikin is stil , gemakkelijk te bedienen , schakelt aan en uit met de winkel verlichting zonder extra uitbreidingen , energie efficiënt  en kan verwarmen en koelen . De installatie komt in het geheel in aanmerking voor EIA ( Energie Investeringen Aftrek ) De overheid ondersteund de ondernemer door de investering aftrekbaar te maken van de winst. De ondernemer kan ongeveer rekenen op 10% subsidie.