Daikin Airconditioning Uithoorn

De installatie specialisten hebben in samenwerking met het Van Zijtveld elektrotechniek team een Daikin airconditioning geplaatst in Uithoorn. Er zijn in totaal drie airco’s geplaatst. Alle slaapkamers zijn nu voorzien van een airconditioning. Dat is echt een genot om in te slapen. De Allround Specialist Wouter van den helder en de Installatie specialist Tim Hopman samen met het elektro-team van Zijtveldbv hebben deze opdracht tot een mooi einde gebracht.

Daikin Uithoorn

Er is in goed overleg gekozen voor het merk Daikin, omdat het de nummer 1 is van alle airconditionings. Daikin is geruisloos, betrouwbaar, comfort en efficiënt met energie. Daikin maakt het u steeds comfortabeler. Daikin airconditioningsystemen zijn wereldwijd toonaangevend. Ze doen hun werk vrijwel onhoorbaar en energiezuinig. De binnendelen zijn compact, duurzaam en fraai van materiaal, vorm en kleur. Bovendien kunnen de systemen precies worden afgestemd op uw klimaatwensen in een bepaalde ruimte. Zo zorgen ze dus overal waar u wilt voor een aangenaam klimaat met een temperatuur en luchtvochtigheid waar u zich prettig bij voelt. En dat jaar-in-jaar-uit, want u krijgt bij het afsluiten van een onderhoudscontract maar liefst 5 jaar garantie op onderdelen.

Daikin Airco Uithoorn

De slaapkamers van het gezin in Uithoorn waren zo warm, dat de heer des huize besloot om alle slaapkamers te voorzien van een Airco. In samenwerking met het elekro-team hebben ze de 3 wandmodellen zo mooi geplaatst dat alle leidingen en elektriciteit heel mooi is weggewerkt. De elektra is in 2 aparte groepen verdeeld en weggewerkt onder de dakpannen via de schuur omhoog. Zo is het een heel mooi en fraai gezicht en vormt het een eenheid met de woning.

Meer info over Uithoorn

De naam Ute Hoirne (later den Uythoorn) betekend de “Uithoek”. Rond het rechthuis is in de loop der tijd een kleine nederzetting ontstaan, die de naam Uithoorn kreeg. Uithoorn is een plaats en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Holland. De Thamerkerk uit 1835 is een beeld bepalend bouwwerk. Daarnaast liggen rond Uithoorn diverse forten die deel uitmaakten van de Stelling van Amsterdam.