Daikin Emura

Over dit product

Koel in de zomer, warm in de winter én een sieraad aan de wand. De Daikin Emura is een design-icoon van de hedendaagse airconditioning. In de zoektocht naar de beste combinatie tussen efficiëntie en comfort, brengt Daikin met de Enmura wandmodellen een technisch hoogstaand product op de markt. Dit nieuwe wandmodel is ontworpen om het beste product te zijn van alle wandmodellen airconditioners, met behoud van een optimaal comfort. Kom maar door met die zomer!

De Daikin Emura is in 3 kleuren verkrijgbaar: wit, zilver of zwart.
En in 4 uitvoeringen:
Daikin Emura FTXJ20MS / RXP20M 
Daikin Emura FTXJ25MS / RXP25M
Daikin Emura FTXJ35MS / RXP35M
Daikin Emura FTXJ50MS / RXP50M

Deze 3e generatie Daikin Emura heeft een opmerkelijk design met gebogen lijnen, zachte schaduwlijnen, extra slimme functies en een verbeterde gebruikerservaring - waardoor het nog beter aansluit bij de architecturale esthetiek, technische normen en gebruikerseisen van vandaag.

Voor meer technische specificaties: download de Daikin Emura Productfolder
Lees meer

Standaard inbegrepen bij aanvraag

Wij leveren wanneer het u uitkomt

Installatie door onze specialisten

Jaarlijks onderhoud

2 jaar volledige garantie

OFFERTE AANVRAGEN

Omschrijving Lees meer

Bent u op zoek naar een airconditioningsysteem dat optimale prestaties en een schitterend design combineert? Daikin Emura is dé oplossing voor klimaatbeheersing die vorm en functie perfect in evenwicht houdt. Volledig in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Mooi en intelligent design dat past bij uw interieur: topkwaliteit en toch betaalbaar en winnaar van de iF DESIGN AWARD en Red Dot Product Design Award 2022. Daikin Emura, een sieraad voor iedere wand!

De Daikin Emura is in 3 kleuren verkrijgbaar: wit, zilver of zwart .

Productfolders (3) Lees meer downloads

Daikin Emura: gebogen design

Intelligente luchtstroom

Airconditioners hebben meestal rechte lijnen. Daikin Emura is er trots op anders te zijn. Dankzij het gebogen voor- en achterpaneel heeft het binnendeel een unieke 3D-vorm. De gebogen lijnen zorgen voor een geharmoniseerde en optimale luchtstroomverdeling in de ruimte en creëren bovendien een aangenaam visueel effect in uw interieur.