Daikin Multi-split

Over dit product

Multi-split is een flexibele oplossing, ideaal voor kleine buitenruimtes, zoals muren, daken of terrassen. En: er kunnen tot vijf units van elk gamma of stijl aangesloten worden.
Of het nu gaat om een kleine buitenruimte of het aansluiten van verschillende binnendelen, Multi-split is de ideale oplossing die zich aan alle aircobehoeften en -voorkeuren kan aanpassen.
> Sluit tot max. 5 binnendelen in verschillende ruimtes aan
> Verwissel binnendelen wanneer het u uitkomt en/of voeg nieuwe binnendelen toe
> Plaats het Multi-split buitendeel eenvoudig op een wand, dak of terras
> Gebruik de Onecta app om het binnenklimaat van iedere ruimte te plannen en te wijzigen

Minder zichtbaar en minder geluid
Multi-split is een duurzame maar compacte unit met minder bedrading, afvoer en leidingen, waardoor het een uitstekende optie is daar waar de buitenruimte beperkt is. De stille werking van het buitendeel zorgt ervoor dat het dagelijkse leven niet verstoord wordt en de unit niet voor geluidsoverlast zorgt.
 
Lees meer

Standaard inbegrepen bij aanvraag

Wij leveren wanneer het u uitkomt

Installatie door onze specialisten

Jaarlijks onderhoud

2 jaar volledige garantie

OFFERTE AANVRAGEN

Omschrijving Lees meer

Vijf in één
Er kunnen op één Multi-split buitendeel minimaal 2 en maximaal vijf binnendelen worden aangesloten, waarbij u de keuze heeft uit een groot assortiment binnendelen (wand-, vloer-, cassette- en kanaalmodellen) uit onze Split- en Sky Air-series. Veranderen uw wensen? Dan verandert uw installatie met u mee: de binnendelen hoeven namelijk niet allemaal tegelijkertijd te worden geïnstalleerd. Kies voor een buitendeel met een hogere capaciteit zodat u deze straks eenvoudig kunt uitbreiden.

NIEUW: slechts 1 systeem voor airconditioning, verwarming én warm tapwater. Vraag Van Zijtveld om advies.
 

Productfolders (1) Lees meer downloads

Daikin Multi-split

Sluit tot max. 5 binnendelen in verschillende ruimtes aan. Of het nu gaat om een kleine buitenruimte of het aansluiten van verschillende binnendelen, Multi-split is de ideale oplossing die zich aan alle aircobehoeften en -voorkeuren kan aanpassen.
Bekijk de video.